MODA

Ce greşeli faci când cumperi de la REDUCERI

Deşi perioada reducerilor este cel mai bun moment pentru a-ţi reîmprospăta garderoba, ea îţi poate goli portofelul cu aceeaşi viteză cu care îţi umple dressingul cu piese pe care… nu le vei purta niciodată.

Știu, este atât de uşor să îţi pierzi capul la reduceri! În mod special noi femeile… Însă nici bărbații nu sunt scutiți de această ”boală (deși nu vor să recunoască!). Ne consumăm tot uzul raţiunii în fața semnului ”SALES”, promoţiile fiind parcă echivalentul unei băi cu aburi care ne întunecă de tot judecata!

Evită să cazi în capcana REDUCERILOR şi nu comite aceste greşeli comune în această perioadă:

Zodiile care au cel mai frumos CARACTER

Nu probezi ce cumperi!

Aceasta este cea mai gravă greşeală pe care o poţi comite în timpul reducerilor! Ca să economiseşti timp sau să scapi de coada înfiorătoare de la cabină, renunţi să mai probezi hainele pe care le-ai ales. Poate că ţi se potrivesc ca mărime, dar este imperios necesar să ştii şi cum se împacă ele cu silueta ta, înainte de a le face loc în viaţa ta!

Foto: Pinterest.com

Nu te interesezi în legătură cu politica de returnare a magazinului!

Ţi-ai cumpărat o salopetă fabuloasă pe care nu ai probat-o sau ai înhăţat în grabă o rochie, fără să fii prea sigură de alegerea făcută, cu gândul că poţi să o returnezi în intervalul tradiţional de o lună? Ai grijă, pentru că politica magazinelor diferă în perioada reducerilor şi astfel te poţi alege cu un nou articol nedorit.

Ce spune CULOAREA PĂRULUI tău despre CÂT de bună ești în pat

Metodele prin care puteți arde MAI MULTE CALORII zilnic

Cum mănânci ”BRÂNZA CU ROȘII” FĂRĂ să te îngrași

Cumperi exclusiv sub influenţa preţului!

Este o greşeală pe care toate fetele care cumpără de la reduceri au comis-o cel puţin o dată în viaţă! Dacă reducerea uriaşă la care a fost „supus” un item care nu ţi-ar plăcea în mod normal îţi ia ochii, iar tu îl achiziţionezi cu gândul că la un moment dat îl vei purta, tocmai ai căzut în prima şi cea mai importantă capcană din timpul promoțiilor!

Foto: Pinterest.com

Achiziţionezi itemuri extravagante, doar pentru că sunt la modă!

Dacă stilul tău este unul clasic, piesele vestimentare funky și extravagante se vor trezi singure şi vor rămâne neconsolate (şi nepurtate)! Poate că haina de blană portocalie arată fabulos pe fashioniste precum Becky Bloomwood, eroina din „Confessions of a shopaholic”, dar nu ţi se va potrivi şi ţie la fel de bine.

Foto: Pinterest.com

Te autoiluzionezi!

Îţi place o piesă atât de tare, încât o cumperi, chiar dacă este cu câteva mărimi mai mică? Iluziile nu sunt cel mai bun sfătuitor atunci când cazi pradă nebuniei promoțiilor: nu achiziţiona nimic în virtutea ideii că vei slăbi sau te vei îngrăşa (cel puţin nu dacă nu ai un plan pus în aplicare pentru a pierde sau a câştiga kilograme). De asemenea, nici convingerea că peste câţiva ani îţi vei schimba stilul nu funcţionează aproape niciodată! Poate că haina oversized de blană arată perfect pe Gigi Hadid, dar dacă nu ai formele sau curajul ei, vei comite o greşeală pe care o vei regreta!

Studiu vital pentru sănătate: Cum reuşim să reducem colesterolul

Cum să prepari cafeaua PERFECTĂ

DE CE un pahar de ȘAMPANIE este la fel de sănătos ca o plimbare bună

Alegi haine care nu se asortează cu nimic din garderoba ta!

Nu degeaba afirmă experţii că ar trebui să mizăm pe piese clasice atunci când facem shopping la reduceri! Ai văzut un articol care îţi face cu ochiul, la un preţ imbatabil, dar nu poţi numi nici măcar un potenţial „tovarăş” care să îi ţină companie în garderoba ta? A-l cumpăra va fi echivalent cu o greşeală!

Foto: Pinterest.com

Cumperi sub imperiul sentimentelor!

Eşti furioasă şi vrei să îţi recâştigi pacea după o sesiune de sales? Te-ai întâlnit în magazin cu actuala prietenă a fostului tău şi ai văzut-o că ocheşte o pereche de cizme care se află strategic în apropierea ta? Ai pus ochii pe un top animal print care îţi aminteşte de cel pe care l-ai purtat la primul tău party? Niciuna dintre aceste achiziţii nu este o dovadă de înţelepciune!

DE CE medicamentele placebo funcţionează chiar dacă pacientul ȘTIE că i se administrează placebo

Bea ZILNIC un pahar cu suc de roşii! Află cum le poți CONSERVA pentru a-și păstra toate proprietățile

Kate Middleton, schimbare de look / FOTO

Te mulţumeşti cu puţin!

Pe lista ta de cumpărături se află o superbă cămaşă albă, pe care plănuieşti să o porţi la muncă, la un brunch cu fetele şi la o cină simandicoasă? Te aplaudăm pentru alegerea ta! Însă nu îţi oferim bile albe dacă te grăbeşti şi cumperi primul articol vestimentar care îţi apare în cale, fără să ţii cont de calitate sau de aspect, doar pentru că pesimismul sau comoditatea te îndeamnă astfel.

Foto: Pinterest.com

Comentarii: