LIFESTYLE NUTRITIE

Cel mai ciudat nume de îngheţată: A fost botezată după un celebru baron al drogurilor

Foto: Pinterest.com

Se spune că America ar fi ţara tuturor posibilităţilor şi Tărâmul Făgăduinţei. Ei bine, nu! În Columbia se pare că se poate întâmpla orice mai ales după ultima ispravă a acestora. A apărut o îngheţată cu numele baronului drogurilor, Escobar.

 

O nouă afacere ia amploare, datorită vânzării unei înghețate, care a fost numită la fel ca cel mai cunoscut în lume baron al drogurilor, Pablo Escobar.

 

O familie din America Latină a lansat o afacere surprinzătoare în Kuweit, începând să vândă înghețată sub marca cu numele unuia dintre cei mai cunoscuți baroni ai drogurilor din lume, Pablo Escobar. Portalul columbian eltiempo.com scrie că acești latinoamericani ingenioși au decis să se folosească de popularitatea numelui Escobar după apariția serialului „Narcos”.

Descoperire de senzaţie a medicilor: Acesta ar putea fi pansamentul viitorului

Au peste 50 de ani și arată SENZAȚIONAL în costum de baie! Care este SECRETUL lor

Tot din acest film ei au selectat denumiri și pentru alte produse alimentare, inclusiv pentru un coctail rece, care se numește „Argint și plumb”. Această îmbinare de cuvinte este folosită în film de către eroul care joacă rolul lui Escobar.

WOWWW!!! Cum arată Sistine Stallone, fiica lui Sylvester Stallone! / GALERIE FOTO

Care sunt SINGURII bărbați din zodiac în care poți să ai ÎNCREDERE

Vrei să cheltuiești mai puțin pe mâncare?

Întreprinderea „Pablo Escobar” a fost deschisă acum câteva luni. Angajații săi poartă tricouri pe care este imprimată fața lui Escobar care zâmbește. Această fotografie a fost făcută de poliție atunci când interlopul a fost arestat pentru prima dată.

GREȘELI pe care le faci în pat DUPĂ 30 de ani. Evită-le!

Tipurile de bărbați pe care femeile le adoră

Semnele care îţi arată că ÎL SATISFACI în dormitor

Escobar a căpătat faima de cel mai cunoscut baron al drogurilor din istorie. În anii 80′ el a câștigat circa 30 de miliarde de dolari, furnizând prin Cartelul Medellin, pe care îl conducea, aproximativ 80 la sută din toată cocaina ce se consuma în SUA. El a fost omorât în 1993 în cadrul unei operațiuni speciale desfășurată de trupele de elită ale poliției columbiene, iar cartelul a încetat să mai funcționeze.

Cum sa faci CELE MAI BUNE legume la tigaie

Marsa Al Arab, noul „oraş” pe mare construit în Dubai. Cum arăta grandiosul proiect / VIDEO

INCREDIBIL! Cum ARATĂ femeia de 70 de ani care NU mai consumă zahăr de 28 de ani/ GALERIE FOTO

Anterior autoritățile din Columbia au respins cererea rudelor baronului de a fi înregistrată pe numele lor marca „Pablo Emilio Escobar Gaviria”. Motivul invocat a fost posibila daună pe care acest fapt ar fi adus-o moralei și ordinii publice. Nici văduva și nici copiii lui Escobar nu-i poartă numele de familie. Ei și l-au schimbat după ce s-au mutat în 1990 în Argentina.

Comentarii: