LIFESTYLE

Culoarea lenjeriei intime spune TOTUL despre tine! Dacă porți lenjerie de culoare roșie înseamnă că….

Foto: Facebook.com

Lenjeria intimă albă

Nu degeaba este cea mai comună culoare de lenjerie intimă pentru care optează reprezentantele sexului frumos. Se ştie că albul denotă naturaleţe, iar persoana care poartă această culoare este una serioasă, dar în acelaşi timp caldă.

Se spune despre femeile care au pe sub haine lenjerie de culoare albă că au nevoie de o mai mare afecţiune, gesturi de iubire şi cuvinte care să le ofere o bunăstare emoţională.

Lenjeria intimă neagră

Atunci când optezi pentru această culoare se spune că eşti o fire puternică şi ambiţioasă. Mai mult, femeia care poartă desuuri negre este un adevărat leader, mai ales în relaţia de cuplu.

CITEȘTE ȘI: La 49 de ani, Pamela Anderson a pozat aproape goală pentru un band de lenjerie intimă/ FOTO

Cu toate astea, cele care preferă această culoare sunt persoane destul de introvertite, care de cele mai multe ori îşi ascund sentimentele, scrie publicația newvision.co.ug.

Lenjeria intimă roşie

După cum arată şi culoarea, femeile care preferă o astfel de lenjerie sunt pasionale şi foarte energice.

Conştiente de atuurile pe care le au, nu le este frică să-şi folosească abilităţile de seducţie în favoarea lor. Ştiu cum să-i facă pe plac partenerului şi au pretenţia ca şi acesta să procedeze la fel. Nici ele nu sunt perfecte şi de multe ori pot da naştere unor adevărate drame, chiar dacă nu este cazul.

Lenjeria intimă albastră

Indiferent de nuanţă, cele care poartă această culoare sunt romantice, dar în acelaşi timp cu picioarele pe pământ, conştiente de propriile emoţii.

CITEȘTE ȘI: Cum arată moştenitoarea de 22 de ani a imperiului Lamborghini

În plus, sunt firi independente, chiar dacă ştiu că fericirea emoţională o pot dobândi doar cu ajutorul partenerului de viaţă. Sunt foarte pasionale şi după ce renunţă la lenjeria intimă, cu toate că la final le place să fie îmbrăţişate şi să li se spună cât de frumoase sunt.

Comentarii: