LIFESTYLE

Adevărul despre personalitatea ta: Ce fel de om eşti în funcţie de fricile pe care le ai

Foto: Pinterest.com

Abia acum s-a aflat. Iată un top al fricilor care îţi spune adevărul despre propria personalitate. Stiai ca fricile pe care le ai pot spune foarte multe despre personalitatea ta? Tie de ce ti-e teama? Citeste in continuare si vezi daca frica ta se regaseste aici.

 

Frica de sange

Daca iti este frica de sange, atunci suferi de hemofobie. Persoanele cu aceasta fobie sunt foarte calme si au mare grija de corpul lor.

 

Frica de paianjeni

Frica de paianjeni se numeste arahnofobie. Persoanele care au aceasta frica se simt inconfortabil in spatiile in care ar putea fi paianjeni. Cu toate acestea sunt foarte puternici, independent si au calitati de lider.

Cum calculezi CANTITATEA de apă pe care trebuie să o bei pe zi

TERAPIA cu APĂ, unul dintre secretele medicinei tradiționale japoneze. Cum funcționează

Ți se spune mereu să bei 2 litri de apă pe zi, dar ai idee DE CE?

Frica de germeni

Misofobia este afectiunea care defineste frica patologica de germeni, murdarie si alte tipuri de contaminare. Persoanele care sufera de aceasta boala se spala des pe maini, sunt nervoase si anxioase, le place sa pastreze o curatenie dusa pana la extreme si nu intra foarte des in contact cu alti oameni.

Fructele INDICATE pentru o piele de vis. Pregătește-te pentru plajă cu ajutorul lor!

PERICOLELE din toaletele publice. Obiectele pe care se află cele mai multe bacterii

Gustul metalic din gură. Ce înseamnă, de fapt

Frica de intuneric

Frica de intuneric are numele stiintific de nictofobie. Se manifesta prin simptome precum respiratie scurta, transpiratie in exces, greturi, senzatie de gura uscata, tremur, palpitatii, inabilitatea de a vorbi clar. Frica de intuneric este mai des intalnita la copii decat la adulti. Dar persoanele care au aceasta fobie sunt joviali, vicace si au o minte creativa.

Frica de serpi

Daca ti-e teama de serpi, atunci suferi de ofidiofobie sau herpetofobie (care include si frica de reptile si amfibieni). Oamenii cu aceasta problema sunt familisti convinsi, foarte iubitori si devotati familiei si prietenilor.

Frica de scena

Frica de a vorbi in public este denumita glosofobie si afecteaza peste 75% dintre oameni. Persoanele care au aceasta frica sunt introvertite. Asta nu inseamna ca n-au prieteni deloc, ci doar cativa si buni. Oamenii cu aceasta teama prefera sa stea mai mult in casa.

Frica de clovni

Desi au menirea de a fi draguti, clovnii baga in sperieti multa lume si nu doar copii. Colorfobia este mai des inalnita in randul copiilor si adolescentilor, insa si adultii pot avea aceasta problema. Daca ti-e frica de clovni inseamna ca nu-ti plac oamenii falsi, mincinosi, care obisnuiesc sa se ascunda in spatele mastilor, apreciezi sinceritatea si naturaletea sub toate formele sale.

Frica de inaltime

Aceasta este o fobie foarte des intalnita si mai poarta numele de acrofobie. Cei care sufera de aceasta fobie pot face atacuri de panica, devin agitati cand se afla la o inaltime la care nu se mai simt in siguranta. Cei care au aceasta problema sunt un adevarat paradox. Desi le plac oamenii si sunt foarte sociabili, sunt deschisi la nou, in acelasi timp sunt si foarte speriati de toate aceste lucruri.

Frica de singuratate

Nu e om pe aceasta lume caruia sa nu ii fi fost macar o data frica de singuratate. Monofobia este specifica celor care se simt ignorati si neiubiti, conform dazzling.news. Persoanele cu aceasta teama sunt sufletul petrecerilor, le place sa se bage in seama, sa fie inconjurati de lume. Se implica in relatii doar pentru a nu fi singuri.

Comentarii: