LIFESTYLE

Cum ar arăta Carla’s Dreams în realitate. Solistul şi-ar fi respectat promisiunea de a-şi arăta faţa

Foto: Facebook.com

Carla’s Dreams bucură fanii din întreaga lume cu muzica, versurile intense, show-urile explozive și sound-ul divers.

În 2015 și 2016, single-urile trupei transformat în hituri care au stat pe locul 1 al radiourilor și televiziunilor de specialitate săptămâni întregi: „Cum Ne Noi”, „Te rog”, „Sub pielea mea #eroina”, „Acele”, „Imperfect”.

Trupa Carla’s Dreams este câștigătoarea incontestabilă a ediției de anul trecut al Media Music Awards, cu 8 premii câștigate la cele mai importante categorii: „best group”, „best song”, „best video”.

Colaborări cu artiști de top ai României precum INNA, Delia, Loredana Groza, Antonia, cu peste 300 de milioane de vizualizări pe YouTube, cu piesa „Sub pielea mea” pe locul 11 pe Shazam în lume, muzica celor de la Carla’s Dreams cucerește și alte tări, în afară de România și Moldova: Ucraina, Rusia, Kazakhstan, Belarus, China, Emiratele Arabe Unite, Cipru, Grecia, Franța, Croația, Turcia, Finlanda, Austria.

Foto: Facebook.com

Anul acesta, solistul de la Carla’s Dreams devine jurat X Factor, primul jurat cu masca din lume.

Cu toate acestea, adevărata faţă a solistului Carla’s Dreams este o enigmă. Paparazzi s-au tot străduit să-l surprindă fără mască, dar în zadar.

Cum să ai cele mai lungi gene

Care este meniul unei franțuzoiace? Iată secretul datorită căruia își păstrează silueta!

Detox după sărbători. De ce are nevoie organismul de acesta

În schimb, solistul promis că la un moment dat va apărea fără mască chiar într-unul dintre videoclipurile sale, dar că nimeni nu va şti acest lucru.

Foto: captură youtube.com

Potrivit celor de la one.ro, videoclipul în cauză este cel al piesei ”Dragostea din Plic”, fără să existe o confirmare oficială a solistului care va concerta sâmbăta aceasta la Arenele Romane din București.

Motivele pentru care sotul NU face sex cu tine

Ce se întâmplă cu o femeie care nu face sex mult timp

60% dintre bărbați își doresc în secret ca femeile să înceteze să facă ASTA în pat

Comentarii: