LIFESTYLE

De ce Ducele și Ducesa de Cambrige NU se țin NICIODATĂ de mână în public

Este mai mult decât evident că între cei doi există o relație de iubire și că sunt de nedespărțit. Cu toate acestea, ceva surprinzător și parent inexplicabil pentru restul lumii îi oprește pe cei doi ca, atunci când sunt în public, să se țină chiar și numai de mână.

Fondatorul companiei de coaching Zone2.co.uk, expertul în limbaj corporal Robin Kermode a explicat pentru Daily Mail ce anume îi determină pe Kate și William să păstreze distanța în aparițiile oficiale. „Regina rareori se ține de mână cu soțul ei în public și se pare că a stabilit un cod nescris de reguli și pentru ceilalți membri ai familiei regale”, a spus el.

ASTA nu o știai! De ce este OBLIGATORIU ca morții să fie îngropați la 2 metri sub pământ

A făcut-o LATĂ! Cum s-a prezentat premierul Grindeanu la întâlnirea cu Prințul Charles

De ce FEMEILE trăiesc mai mult decât BĂRBAȚII?

„Este foarte clar că William și Kate sunt apropiați emoțional”. Chiar și așa, ei nu par să simtă nevoia de a-și arăta public dragostea – mai ales când sunt implicați în îndatoririle lor de reprezentanți ai statului. ”Este un cuplu independent, aflat tot timpul în centrul atenției, așa că ei nu simt nevoia de a-și arăta iubirea întregii lumi” a mai spus specialistul.

Pe măsură ce Kate Middleton a intrat tot mai mult în rolul important pe care îl are în cadrul Coroanei britanice, aparițiile în care se ține de mână cu soțul ei au devenit tot mai rare.

Cele mai atractive calități ale unui bărbat, stabilite de femei!/TOP

Cum să porți ACEEAȘI pereche de blugi în 3 STILURI DIFERITE

Robin Kermode mai spune că lipsa atingerilor dintre cei doi în public denotă și o creștere vizibilă a încrederii în sine pe care o manifestă Kate, pe măsură ce s-a adaptat la statutul princiar, scrie ziarul britanic.

Pe de altă parte, el subliniază că atunci când personalitățile de rang înalt se țin de mână într-un cadru oficial, acestea vor să transmită de fapt un mesaj de încredere când trec print-o încercare, de genul „suntem încă împreună, orice ar fi”: „Am văzut astfel de gesturi la politicieni și celebrități cu probleme în căsnicie. Își prind efectiv partenerul de mână, în încercarea de a arăta că au stins incendiul.”

Kermode crede că Donald Trump folosește aceste țineri de mână în aparițiile cu soția lui, Melania, pentru a specula la maximum capitalul de încredere pe care aceasta i-l poate genera în fotografiile în care apar împreună.

Adio PERDELE! Vezi ce se poartă în acest an

4 Mituri despre HORMONI, spulberate de specialiști

„De mult ori vezi lideri care nu mai vor să dea drumul mâinii partenerului, iar aceștia încearcă efectiv să-și tragă mâna. William și Kate sigur nu sunt așa!”, a mai spus expertul în limbajul corpului.

Foto: DailyMail / Pinterest.com

Comentarii: