LIFESTYLE

Dezvăluiri comice de la Casa Regală: Prinţul William, pus în dificultate de părul fiicei sale

us.hola.com

Prințul William a dezvăluit modul în care a învățat să-i coafeze părul fiicei lui, Prințesa Charlotte, subliniind că prinderea lui într-o coadă este cea mai grea parte.

Prințul William a dezvăluit că îi coafează părul fiicei lui, în timpul unei conversații cu un tată pe care l-a întâlnit în vizita de zilele trecute din Blackpool, Anglia, potrivit elle.ro.

CITEȘTE ȘI: Dezvăluirile unui fost bucătar al Casei Regale Britanice: Cum i-a convins pe prinții William și Harry să mănânce broccoli

Se pare că William a învățat toate trucurile de stilizat părul din tutoriale de pe YouTube, iar cea mai dificilă coafură, pe care o numește „un coșmar” este prinderea părului într-o coadă. În acest sens, Ducele de Cambridge i-a dat un sfat tatălui pe care l-a întâlnit în Blackpool, spunându-i: „Nu încerca niciodată coada de cal! Un coșmar”.

Kate Middleton l-a tachinat pe Prinț, întrebându-l amuzată: „Ai încercat să faci o coadă împletită? Este foarte dificil”, în timp ce William a răspuns: „Îi pot prinde părul într-o coadă de cal, dar nu are suficient de mult păr pe care să exersez!”.

Fanii au fost atât de impresionați de inițiativa lui William de a învăța singur să facă acest lucru, încât l-au rugat să pornească un canal de YouTube și să posteze un vlog pe această temă.

CITEȘTE ȘI: Regula ciudată la Curtea Regală a Marii Britanii: Bona prinţului moştenitor nu rosteşte niciodată un cuvânt

Mai mult decât atât, deja își imaginează cum ar decurge întregul episod, cu Prințul George alergând prin fața camerei, în timp ce Prințul Louis așteaptă micul dejun, iar Prințesa Charlotte este cât pe ce să întârzie la școală, pentru că William nu reușește să-i prindă părul într-o coadă perfectă.

Comentarii: