HOROSCOP

HOROSCOP 17 martie 2019

Foto: Pinterest.com

Berbec

Mediul în care te afli te oboseşte ceva mai mult decât de obicei, dar găseşti oarecare compensaţie în faptul că reuşeşti să te distrezi bine, copios, aproape ca în adolescență. Poziţia lui Venus indică prietenii noi şi petreceri reuşite, asa că fă un tur de telefoane pe la prieteni ca să vezi de unde sare invitaţia. Se poate să primeşti scurte veşti neaşteptate

Taur

Eşti calm şi bine dispus şi nimic nu pare că te poată abate din programul tău obişnuit de weekend. Îţi respecţi cu sfinţenie tabieturile. Astăzi trebuie sa eviti asumarea de angajamente şi responsabilităţi pe termen lung, să nu faci promisiuni pe care apoi să le regreţi.

 

Gemeni

Îți place să filozofezi că în viata este ca in supermarket, am mai spus asta, dar îmi face plăcere să repet: ai de unde alege, dar nu găseşti ce iţi trebuie. Mai nou, se pare ca şi oferta este de proastă calitate! Dacă te simți cumva zdrobit de refuzurile prietenilor și ale anturajului, în general, nu-ți risipi inutil energia ca sa demonstrezi că ai totuși dreptate.

 

Rac

Pierderile de bani nu sunt mortale! Nu te mai văicări şi bucură-te că eşti sănătos. Dacă nu eşti, atunci ai o problemă! Trebuie să te mulţumeşti cu ceea ce ai. Ţine minte că astăzi lumea are nevoie de poveşti frumoase si vorbe fermecatoare pentru a contrabalansa climatul violent si decadent. Seară relaxantă şi plăcută. Poate la un film.

 

Citește și:  Jocurile EROTICE preferate, în funcție de zodie

 

Leu

O zi care favorizează treburile gospodăreşti de weekend, cu disciplina şi ordinea oarecare leoniană. Astăzi ai ocazia să te implici în acţiuni constructive, cu finalitate, care îţi plac! Simţul tău imperial, posesiv, ţinut prea mult în frâu se răzbună. Discuţii cu cineva de la care vrei să obtii ceva important. Reuşită, pentru că încăpăţânarea bate logica!

 

Fecioară

În acest weekend trebuie să laşi analizele duse până la tăierea firului de păr în patru şi să propui un plan, soluţii la probleme. Mai ales dacă este vorba despre pregătirile de sezon. cald! După petrecerile de azi-noapte, probabil că azi să te trezeşti la prânz, aşa că abia dacă ai timp să pregăteşti programul de săptămâna viitoare.

 

Balanță

Ai o zi plăcută şi poţi să împarţi din starea ta de bine şi celor dragi, familiei, celor din jur. Mesajul stelelor, repetat de mai multe ori, ca să înţelegi mai bine, aşa este pedagogic, este să dai dovadă de tenacitate şi consistenţă. Horoscopul tau te sfatuieste sa ceri sfatul si sprijinul unui prieten experimentat, inainte ca ceilalti sa se prindă că nu stii să te descurci.

 

Sorpion

Nu uita să menajezi orgoliile rănite ale unor persoane din jurul tău. Fiind amabil cu toată lumea, Venus şi Marte te avantajează în domeniul sentimental. Profită şi zâmbeşte. Nu uita că o anumită rutină se cere în profesie sau meserie și se numeste metodă, dar in dragoste trebuie să aduci mereu ceva nou, ca să-i intretii veşnic flacăra.

 

Citește și: Cum SE COMPORTĂ fiecare zodie atunci când iubește. Tehnicile şi stratagemele folosite

 

 

 

Săgetător

Soarele nu îţi este favorabil, aşa că, preventiv vorbind, evită expunerea prelungită. Dar nici nu renunţa pentru că, se pare, razele solare sunt o sursă sigură şi unică de importanta vitamină „D”. Cel puţin aşa umblă zvonul pe net. Nu încerca să te baţi cu toată lumea în acelaşi timp, planifică-ţi secvenţial activitatea şi priorităţile tale.

Capricorn

Comunicarea e negativ aspectată. Trebuie să te faci înţeles! Vorbeşte simplu, complet, fără să faci figuri de stil. Spune celor din jur, exact şi direct, ceea ce dorești. O veste bună urmată de o mică pierdere. Un obiect pe care-l găseşti, până la urmă. Nu trebuie să forţezi lămurirea unor situatii, deoarece atuul pe care te bazezi, perfecţionismul, gândirea rece, logica uşor cinică în slujba propriei siguranţe, nu te ajuta prea mult.

 

Vărsător

Să inventezi e cuvântul de ordine! Cei din jurul tău sunt încântaţi de atitudinea ta! Horoscopul tău arată că iti este necesara o viață ceva mai activă, şi poti incepe cu plimbări scurte în aer curat, evitând aglomeratia. Debarasează-te de toate prejudecatile şi micile frâne psihice care ţi-au frânt elanul şi nu ţi-au permis să-ti arăţi adevaratele calități de organizator şi de ce nu, de arhitect amator.

 

Pești

În acest weekend eşti, în acelaşi timp, serios şi vesel, prudent şi foarte energic, foarte vorbăreţ, dar și reținut! În toată această amestecătură, tu îţi urmăreşti cu tenacitate scopul tău! Este momentul să te gândeşti la un curs nou în viaţa ta. Nu fi original cu orice pret. Ai tendința de a fi permanent in ofensivă, să ţii la părerea ta şi să nu faci concesii nimănui. Păstrează-ţi calmul şi umorul.

 

 

 

Comentarii: