HOROSCOP

HOROSCOP 21 ianuarie 2022

Berbec Un prieten apropiat sau un iubit îți împărtășește un secret astăzi. Te simți inspirat să lucrezi la un proiect creativ, deși dezavantajul este că lucrezi la el prea mult timp și te poți epuiza. Fă pauze. Trebuie să te relaxezi puțin și să-ți faci timp să mănânci.

Taur
Cineva pe care îl cunoști de mult timp, dar pe care nu l-ai văzut de ceva vreme, aparre brusc. Participă la un eveniment social sau vine să-ți viziteze familia. Prieteniile și afilierile de grup se dovedesc susținătoare și satisfăcătoare și te simți în siguranță. Acesta este un moment minunat pentru a te înscrie la cursuri, în special la cele care implică arte.

Gemeni
Tu și familia ta sau un grup de prieteni petreceți împreună cea mai mare parte a zilei în oraș. S-ar putea să stai mult în aer liber sau să participi la un concert sau un festival. Este o zi foarte fericită pentru tine deoarece te vei simți aproapiat de cei din jurul tău. Relațiile tale sunt sigure, la fel ca și cariera și situația ta financiară. Bucură-te de ziua de azi.

Rac
Un curs, o prelegere sau un atelier vor fi fascinante și stimulante. Planurile de călătorie într-un stat îndepărtat sau într-o țară străină, poate în compania prietenilor sau a membrilor familiei, vor fi confirmate. Relațiile tale par calde, de susținere și stabile, chiar și cele cu oameni care locuiesc departe de tine.

CITEȘTE ȘI: Zodiile care au cel mai frumos CARACTER

Zodiile de care trebuie ”SĂ FUGI”

Leu
Dacă te-ai gândit să cumperi o locuință, aceasta este ziua în care să începi să rulezi sau să finalizezi afacerea. Investițiile în proprietăți ar trebui să crească în mod constant în valoare. Cu toate acestea, asigură-te că aceasta este investiția potrivită pentru tine. În caz contrar, s-ar putea să fii blocat mult timp în ceva ce nu-ți place.

Fecioară
Un eveniment social festiv va consolida o relație de dragoste care va dura mult timp. Oameni noi și interesanți intră în viața ta, aducând conversații stimulatoare și informații utile. Va apărea și o persoană pe care nu ai mai văzut-o de mult timp. Un proiect la care ai lucrat, fie legat de locul de muncă, fie personal, va fi finalizat.

Balanță
Astăzi ar trebui să trăiești un sentiment puternic de satisfacție și mulțumire. Afacerile și problemele financiare continuă să meargă bine, iar viața ta acasă pare sigură și stabilă. Te gândești să investești unele dintre resurse în casă. Orice relație romantică nouă începută în acest moment va dura mult timp, așa că asigură-te că îți place cu adevărat persoana înainte de a te angaja!

CITEȘTE ȘI: Zodiile care NU sunt făcute pentru căsătorie

Care sunt zodiile care trec UȘOR peste o despărţire

Scorpion
Tranzacțiile de afaceri care au loc în cartierul tău sunt satisfăcătoare astăzi. Te simți destul de în siguranță financiar acum, deoarece problemele legate de carieră și bani continuă să meargă bine. Relațiile cu prietenii, vecinii și rudele sunt deschise, prietenoase și sincere.

Săgetător
Dacă îți place grădinăritul sau lucrezi cu pământul, vei petrece mult timp făcând asta. Un prieten sau un membru al familiei te ajută. Orice plantezi astăzi va crește, așa că nu-ți fae griji pentru semințele care nu încolțesc. Lucrează doar până când ești plăcut obosit, dar nu te epuiza.

Capricorn
Comunici cald și iubitor cu un prieten sau un partener romantic. Acesta ar putea fi punctul culminant al zilei, mai ales că o scrisoare sau un colet îl aștepți de mult timp, va sosi astăzi. O rudă mai în vârstă sau un vecin va veni la ușa ta dorind sfaturi.

Vărsător
Îndoielile cu privire la securitatea ta financiară te apasă. Dar acestea te-ar putea inspira să iei măsuri pentru a te asigura că situația ta bună va continua. O persoană îți oferă câteva idei despre cum să vă reparați casa într-un mod diferit.

Pești
Familia și prietenii se adună pentru o întâlnire intimă la tine acasă sau poate la casa unui vecin. La un moment dat, așteaptă-te la un telefon interesant. Te simți destul de în siguranță în relațiile de toate felurile, de la parteneriate de afaceri la prieteni apropiați sau parteneri de dragoste.

 

 

 

 

 

 

 

 

Comentarii: