HOROSCOP

HOROSCOP 21 octombrie 2021

Berbec Se pune accentul în special pe relațiile familiale, precum și pe comunicarea dintre părinte și copil, calmul și răbdarea fiind necesare pentru a înțelege punctul de vedere a celorlalți și a evita eventualele dispute. Această zi va fi benefică pentru activitățile profesionale, deși tensionate, însă concentrarea nu-ți va lipsi, iar munca pe care o depui va fi apreciată și nu va fi în zadar.

Taur
Pentru tine, viața afectivă va fi o sursă de nemulțumire, vei avea așteptări mari care nu vor fi îndeplinite, simțindu-te presat și, totodată, neînțeles, însă mai spre seară vei avea parte de compania unor prieteni și vei prelua inițiativa discuțiilor. Nu te lăsa amăgit de gândurile din mintea ta, păstrează controlul și, dacă este nevoie, planifică o vacanță pentru a îți pune gândurile în ordine.

Gemeni
Această zi va fi una prielnică pentru a investi într-o idee la care ai renunțat sau pe care nu ai avut curajul să o pui în practică. Demersurile administrative pentru a realiza planul îți va ocupa o mare parte din timp, tocmai de aceea starea sentimentală va lăsa de dorit, simțind ca ești împiedicat la fiecare pas și că întâlnești numai blocaje.

Rac
Fie că e vorba de datorii, fie că sunt necesare niște reparații costisitoare, banii sunt polul de interes. Pentru a depăși situația, te sfătuim să nu refuzi ajutorul celor din jur, existând șanse să primești niște bani cu care să realizezi cele necesare. În ciuda grijilor economice, axează-te pe aspectele care te fac fericit și îți aduc bună dispoziție, vei fi capabil să accepți cu ușurință ajutorul, cât și faptul că în viață problemele sunt inevitabile.

CITEȘTE ȘI: Zodiile de care bărbații se îndrăgostesc IREMEDIABIL

Care sunt zodiile care te MINT în faţă

Leu
Percepția despre propria persoană tinde spre a fi cu mult mai pozitivă decât realitatea însă nu sunt motive de îngrijorare, deși vor apărea câteva neînțelegeri cu persoanele din jur din cauza ego-ului. Totuși, în prima parte a zilei vei fi mai mult decât mulțumit cu propria persoana și propriile realizări, ceea ce va crea o stare de bine pe întreg parcursul zilei. Distracția va fi punctul tău forte, vei avea multă energie.

Fecioară
Astăzi, vei face schimbări importante în modul de viață și vei fi nevoit să iei hotărâri decisive însă sfatul nostru este de a nu grăbi răspunsul și de a te gândi la situația care presupune asta, existând șanse să te răzgândești în viitorul apropiat. Emoțiile tale vor fi intensificate, ceea ce înseamnă că ai nevoie de o pauză. Însă, în ceea ce privește planul familial, nu e indicat să tratezi problemele cu superficialitate, se vor putea agrava.

Balanță
Dai dovadă de mult calm și răbdare în situații de tot felul, ceea ce este demn de apreciat. Cei din jur vor apela la sfaturile tale. Iubirea față de sine este mult prea vizibilă, iar cei din jur pot critica acest aspect. Mergi în vizită la o rudă mai îndepărtată sau la un prieten pe care nu l-ai mai văzut de mult. Ai intenția de a restabili unele relații care nu sunt tocmai normale.

Scorpion
Ți se va oferi oportunitatea de a îți îmbunătăți munca și a face unele schimbări datorită unor informații primite de la colegii de muncă, iar satisfacția profesională nu va întârzia să apară. Toate instrumentele de care ai nevoie îți sunt la îndemână: creativitatea și încrederea de sine; astfel, te vei face remarcat. În viața familială însă, emoțiile tale vor tinde spre negativ, însă puțin timp petrecut alături de prieteni va fi favorabil.

CITEȘTE ȘI: Cele mai RĂUTĂCIOASE zodii

Care sunt cele mai PESIMISTE zodii. Ferește-te cât poți de mult!

Săgetător
Răbdarea este aspectul-cheie al acestei zile, căci majoritatea acțiunilor vor avea efecte neașteptate, însă o veche cunoștință te va ajuta să depășești amalgamul de inconveniente, fiind o atmosferă liniștită spre finalul zilei. Se recomandă să eviți conflictele, dar, în același timp, să îți exprimi punctul de vedere în fața persoanelor din anturajul tău.

Capricorn
Perioada aceasta e agitată pe toate planurile, atât familial, cât și profesional. Se caracterizează prin instabilitate emoțională, situațiile ies de sub control și te vei confrunta cu momente dificil de gestionat. În ciuda opiniilor contradictorii, adevărul va fi de partea ta; prin urmare, situația se va solda cu succes pentru tine dacă vei acționa corect și conform regulilor.

Vărsător
Simți că ești aproape de soluționarea unei probleme cu care te-ai confruntat în ultimul timp. Așa și este, lucrurile se vor reașeza în favoarea ta. Când nu te aștepți, primești vești bune, bani sau chiar întâlnești o ocazie de a te relaxa făcând cumpărături. Chiar dacă nu ai încredere, accepți o ofertă de muncă atractivă; se recomandă însă să te gândești bine înainte.

Pești
Vei avea energie și o stare de spirit de invidiat; prin urmare, vei avea prietenii și persoanele dragi alături de tine și vei excela din punctul de vedere al comunicării. Totuși, vei simți dorința de libertate, care va fi în discrepanță cu îndatoririle pe care le ai față de partenerul de viață. Dar orice decizie luată în această zi nu este una revocabilă, iar dacă relația de cuplu va avea de suferit, se va putea reveni asupra neînțelegerilor.

 

 

 

 

 

 

Comentarii: