HOROSCOP

HOROSCOP 27 Decembrie 2021

52403531 - background of the horoscope concept.

Berbec Ești mai emoționat decât de obicei când vine vorba de muncă. Nu te lăsa copleșit de responsabilitățile zilnice. Dacă te simți apăsat la locul de muncă, poate fi un semn că trebuie să faci niște schimbări. Aceasta este o perioadă de sensibilitate sporită. Fă tot posibilul să te menții echilibrat.

Taur
Oamenii ezită să facă față problemelor emoționale profunde astăzi. Ei ridică bariere de protecție, astfel încât lucrurile pe care le aud, le văd și le simt să nu-i rănească. Respectă aceste limite. Încearcă să păstrezi o atitudine pozitivă, chiar dacă starea ta de spirit este sumbră.

Gemeni
Îți este greu sastăzi. Nu te descuraja dacă lucrurile par să nu funcționeze. Așteptările tale pot fi prea mari, iar perfecționismul tău face dificil pentru oricine să se ridice la standardele tale. Nu te agita cu fiecare mic detaliu. Renunță la perfecțiune.

Rac
Fii politicos și nu obliga pe nimeni astăzi. Este important să te porți civilizat în toate circumstanțele. Oamenii simt că au fost înșelați. Deși s-ar putea să nu fii sursa nemulțumirii lor, vei simți consecințele. Nu lăsa disconfortul celorlalți să pătrundă în lumea ta.

CITEȘTE ȘI: Cele mai RĂUTĂCIOASE zodii

Care sunt zodiile care te MINT în faţă

Leu
Nu da vina pe alții astăzi. Este important să fii adult pentru a-ți asuma responsabilitatea acțiunilor tale. Înțelege că lucrurile nu se vor întâmpla întotdeauna așa cum dorești. Ești într-o dispoziție proastă dar străduiește-te să rămâni concentrat și disciplinat.

Fecioară
Va trebui să adopți o atitudine severă astăzi pentru a fi eficient. Când ai de-a face cu alții, nu face presupuneri pentru care nu ai un sprijin solid. Cei din jur se pot supăra așa că limitează-te la fapte. Încearcă să nu stârnești emoții grele.

Balanță
Nu simți că motorul tău funcționează astăzi. Din anumite motive, se pare că folosești combustibilul greșit. Nu fi surprins dacă este puțin mai greu să intri în contact cu starea ta emoțională. Sentimentele îți joacă feste. Fă tot posibilul să nu fii dezechilibrat de această energie.

Scorpion
S-ar putea să îți găsești emoțiile înăbușite. Ai multe de spus, dar dintr-un motiv oarecare există o mică ezitare să le spui. Nu fi surprins dacă te simți anxios într-un mod care îngreunează comunicarea. O mare parte din discuția de astăzi este superificială.

CITEȘTE ȘI: Zodiile de care bărbații se îndrăgostesc IREMEDIABIL

Care sunt cele mai PESIMISTE zodii. Ferește-te cât poți de mult!

Săgetător
Nu te simți deosebit de motivat astăzi. Cu toate acestea, indiferent dacă vrei sau nu, este important să ataci muntele de sarcini. Înțelegeți și respecți constrângerile ceasului. Atâta timp cât ești disciplinat în îndeplinirea unei sarcini mici, nu vei avea nicio problemă să reduci muntele la o grămadă mică.

Capricorn
Ești foarte ocupat. Există un sentiment de disciplină care te ajută să rămâi concentrat. Emoțiile sunt înăbușite, ceea ce poate lucra în avantajul tău. Păstrează totul limitat la fapte, iar munca ta va continua mult mai eficient dacă problemele simple devin telenovele.

Vărsător
Îți este greu să te conectezi cu emoțiile tale. Lucrurile vor merge mai bine dacă nu încerci să te forțezi să te comporți vesel. Fii sincer cu privire la emoțiile tale. Dacă te simți neliniștit sau pesimist, păstrează stările astea pentru tine. Mergi la o plimbare, de preferință lângă apă, și răsfață-te cu o masă bună și sănătoasă.

Pești
Ia o pauză astăzi, dacă simți că meriți. Ești atât de implicat în dramele altora încât te simți epuizat când vine vorba de propriile preocupări. Calmează-te și relaxează-te fizic și psihic. Să fii prea stresat cu privire la o anumită problemă nu este sănătos. Vei sfârși prin a agrava situația mai mult decât dacă ai lăsa-o să treacă.

 

 

 

 

 

 

Comentarii: