HOROSCOP

HOROSCOP 30 iulie 2020

Berbec

Puneţi deoparte dorinţele şi doleanţele voastre astăzi, căci nu veţi avea timp să vă concentraţi asupra voastră prea mult. Cineva apropiat vă va cere ajutorul într-o situaţie dificilă şi va trebui să îi fiţi alături, pregătiţi de orice. Spre seară vă veţi putea bucura de puţin timp pentru relaxare, dar planurile importante ar trebui puse în aplicare în viitorul apropiat.

Taur

Nativii Taur dau dovadă de bunătate, sinceritate şi respect în relaţia cu persoana iubită. Aceste fapte, acest comportament nu va rămâne nerăsplătit, căci sufletul vostru pereche vă pregăteşte o surpriză de zile mari. Dragostea este în floare, semn că prea bine cunoscutul Cupidon şi-a făcut simţită prezenţa. Bucuraţi-vă de fiecare moment împreună.

Gemeni

Problemele din viaţa sentimentală nu dau pace Gemenilor. Aveţi curajul de a vorbi deschis despre lucrurile care vă eranjează în relaţia de cuplu, căci în caz contrar, nerezolvate la timp ele se vor strânge până în momentul în care paharul va fi plin. Evitaţi o astfel de situaţie, căci veţi fi puşi în situaţia unei despărţiri, iar inima categoric nu vă ghidează într-acolo.

CITEȘTE ȘI: Unde a dispărut Rita Mureșan? Lumea zice că ar fi din cauza kilogramelor în plus

Oana Roman, la mare în Bulgaria: zice că e prea săracă să meargă la noi pe litoral!

Rac

Dacă ai probleme în a face o alegere, ai putea să întâlneşti pe cineva care să îţi ofere informaţiile de care ai nevoie. O singură conversaţia ar putea să îţi ofere toată energia de care ai nevoie să priveşti situaţia ta într-o nouă lumină şi să cauţi nişte soluţii. Caută opiniile celorlalţi azi şi ascultă cu atenţie ce au de spus. Ţine cont că fiecare lucreză după agenda lui, deci nu trebuie să iei totul întocmai. Păstrează o doză de scepticism.

Leu

Lucrurile iau o semnificaţie mai profundă într-o zonă foarte superficială din viaţa ta. Asta ar putea însemna că o relaţie este pe cale să urce la următorul nivel, o prietenie se poate consolida sau în sfârşit vei depăşi o perioadă de învăţare la serviciu. Ăsta e un semn că faci ceea ce trebuie acum şi că te afli într-un loc bun în viaţa ta. Felicită-te şi pregăteşte-te să te bucuri de fericirea din viaţa ta.

Fecioară

Poţi să te uiţi, dar nu poţi atinge şi cu siguranţă nu poţi să cumperi! Impulsul tău de a cheltui este unul distractiv, dar s-ar putea să te pună în situaţii neplăcute. Ai grijă la dorinţa de cumpărături şi încearcă să te abţii când vine vorba despre oportunităţi romantice. Să te avânţi înainte să te uiţi ar putea fi necugetat şi nesigur acum, aşa că foloseşte această zi să verifici ce ţi-ai putea dori cu o altă ocazie.

CITEȘTE ȘI: Adrian Mutu, amintiri din copilărie: câte probleme de matematică rezolva Briliantul ca să aibă voie la antrenamente!

Vedetă tv, cununie în pandemie! Cristina Herea s-a măritat cu drone și cu poliția la ușă!

Balanţă

Dacă te simți plictisit și vrei să îți animi cumva ziua, atunci va trebui să dai mai multă atenție vieții tale sociale și să îți faci mai mulți prieteni. Implică-i pe ceilalți în planurile tale și dă-le de înțeles că îți dorești ca ei să facă parte din viața ta. Ia lucrurile în serios și lasă-i pe ceilalți să te descopere. Pregătește-te să îți faci numeroși prieteni.

Scorpion

Fiecare zi vine cu o nouă alegere pe care trebuie să o faci cât mai repede și de care depind multe persoane. Deși trebuie să te miști repede, nu te pripi, căci există alte persoane implicate care vor fi extrem de afectate de ceea ce va urma. Te afli într-unul dintre acele puncte critice când poate părea că nicio decizie nu e o decizie greșită și totul este un câștig. Dar nu este neapărat cazul. Gândește lucrurile în așa fel încât toată lumea să fie fericită.

Săgetător

Banii pot strica prietenii frumoase, iar tu vei afla asta pe pielea ta. Depinde doar de tine să găsești echilibrul între a-ți păstra prieteniile și a-ți păstra banii în portofel. Nu-ți etala achizițiile în următoarea perioadă pentru că tot ce vei primi înapoi va fi invidie. Fii modest și așa vei câștiga respectul celorlalți.

CITEȘTE ȘI: Reacție dură a Danei Budeanu, în cazul Andreei Esca: ”Am o înjurătură de vreo 3-4 minute, în lanț!”

Andreea Marin, mai fericită ca niciodată: iubitul a dus-o vacanță romantică în Croația

Capricorn

Nativii zodiei Capricorn sunt extrem de carismatici și au o energie pozitivă cu care molipsește pe toată lumea. Dacă la locul de muncă deții o funcție de răspundere, toți cei aflați în subordinea ta vor primi orice sarcină cu mult entuziasm. În plan amoros, dacă nu ești implicat într-o relație astrele îți recomandă să fii mai ponderat și să nu flirtezi cu oricine. Ai răbdare, în curând vei întâlni persoana pe care o aștepți.

Vărsător

Vărsătorii nu mai sunt mulțumiți de ce li se întâmplă și vor să-şi schimbe perspectiva pe care o au în viaţă. Vrei alt loc de muncă, vrei un alt anturaj și nu te mai mulțumește nici relația de cuplu. Sfatul astrelor pentru tine este să reflectezi foarte bine înainte de a lua o decizie radicală. Este esențial ca orice pas pe care îl faci să fie asumat, ca să nu regreți mai târziu.

Pești

Joi, nativii zodiei Pești simt nevoia să ia o pauză din orice. Efortul depus la serviciu din ultima perioadă te-a epuizat și ai nevoie de o gură de oxigen, de un timp doar pentru tine. Horoscopul te sfătuiește să fii mai relaxat la locul de muncă, ferește-te de lucrurile și oamenii care te obosesc. În plan sentimental, este nevoie de o rivogarare a relației. Jumătatea vrea mai multă atenție și ai face bine să i-o acorzi.

Comentarii: