HOROSCOP

HOROSCOP 31 martie 2021

Berbec Pentru nativii Berbec, ziua de astăzi se anunţă una potrivită pentru a înregistra progrese atât în viaţa personală, cât şi în cea profesională. Viziunea asupra vieţii şi inspiraţia de care daţi dovadă vă ajută să vă integraţi emoţional în anumite grupuri şi să obţineţi răspunsuri la numeroase întrebări care nu v-au dat pace în ultima perioadă. Aveţi energia necesară pentru a rămâne dedicaţi obiectivelor pe care vi le-aţi propus.

Taur
Taurii au posibilitatea să facă o serie de paşi în direcţia dorită, în ceea ce priveşte cariera lor. Aveţi de luat decizii importante şi, cel mai bine, ar fi să le luaţi cât mai rapid, chiar dacă nu sunt cele mai bune decizii luate. Lumea vrea să vadă că nu pierdeţi timpul degeaba şi că vă asumaţi deciziile luate, indiferent de cât de bune sau mai puţin bune sunt acestea.

Gemeni
Gemenii dau dovadă, astăzi, de productivitate maximă. Ideal ar fi să împărţiţi munca pe bucăţi, astfel încât să rezolvaţi fiecare problemă în parte cu maximă eficienţă. Nu este cazul să amestecaţi viaţa profesională cu cea personală. Spre seară, când se iveşte ocazia să petreceţi timpul alături de cei dragi, încercaţi să uitaţi de problemele de la muncă şi să vă bucuraţi de prezenţa apropiaţilor.

Rac
Racii au parte de o zi în care totul este pe bază de pasiune. Faceţi totul cu o deosebită plăcere, însă ideal ar fi să nu vă expuneţi foarte mult sentimentele. Încercaţi să daţi dovadă de cât mai disciplină şi vă axaţi pe îndeplinirea obiectivelor astfel încât, la finalul zilei, să aveţi ocazia să emiteţi pretenţii chiar la o eventuală avansare la locul de muncă.

CITEȘTE ȘI: Zodiile de care bărbații se îndrăgostesc IREMEDIABIL

Care sunt cele mai PESIMISTE zodii. Ferește-te cât poți de mult!

Leu
Lumea ta devine din ce în ce mai mare în această perioadă a anului. Nu te lăsa copleșit de teamă și îmbrățișează schimbările care se vor petrece în jurul tău. Ai o abordare caldă dar serioasă a lucrurilor, lucru pentru care ești extrem de apreciat în cercul de prieteni. În această perioadă să te aștepți la conversații orientate spre viitor, referitoare angajamente și planuri pe termen lung și foarte lung.

Fecioară
E o zi prielnică pentru fecioare să se întoarcă la echilibrul interior. Luna Scorpionului se aliniază pozitiv cu Neptun cel inspirat și planeta voastră conducătoare, Mercur, cu gândire rapidă. Această asociere creează un echilibru binevenit între minte și inimă și face mai ușoară rezolvarea problemelor de natură emoțională. Nu renunța la oamenii de lângă tine înainte să te asiguri că asta este ceea ce îți dorești.

Balanță
Faci eforturi să-ți păstrezi concentrarea. Ai nevoie de un strop de fler creativ și o abordare nouă față de proiectele în care ești implicat. Relaţia cu partenerul de viaţă nu este tocmai lină și poți simți nevoia să-ți stabilești anumite limite. Nu vă gândiţi prea mult, acţionaţi din instinct, este o perioadă bună pentru astfel de acţiuni poate puţin vulcanice.

Scorpion
Ultima zi a lunii aduce cu ea câteva probleme. Anumite lucruri ar putea să nu funcţioneze aşa cum aţi plănuit iniţial. Nu vă grăbiţi totuşi să trageţi concluzii pripite, chiar dacă sentimentele de acum par puternice. Rămâi raţional, altfel ai putea lua decizii pe care mai târziu le vei regreta.

CITEȘTE ȘI: Cele mai RĂUTĂCIOASE zodii

Care sunt zodiile care te MINT în faţă

Săgetător
Buna dispoziție vă caracterizează azi. Aveți o atitudine deschisă față de tot ceea ce vă înconjoară, iar veselia voastră este molipsitoare. La ora prânzului așteptați o veste care v-ar putea schimba parcursul profesional. Noua oportunitate vă aduce multe beneficii, așa că ascultați-vă instinctul. Însă nu strică să vă consultați și cu cineva cu mai multă experiență.

Capricorn
Capricornii sunt încăpățânați și nu acceptă și o altă părere care i-ar putea ajuta cu proiectele la locul de muncă. Orgoliul nu o să vă ajute să avansați, ba mai mult, îi veți enerva și pe cei din jur cu o astfel de atitudine, iar când veți solicita sprijinul cuiva, s-ar putea să fiți întâmpinați cu un refuz. Încercați să fiți mai maleabili.

Vărsător
Nu vă mai regăsiți în activitatea pe care o desfășurați acum și visați să vă schimbați locul de muncă, dar vă este teamă să faceți acest pas din cauza situației epidemiologice și economice. Vă încurajați singuri să mai rezistați o perioadă, măcar până când lucrurile vor începe să intre în normal. S-ar putea să găsiți înțelegere la cineva neașteptat.

Pești
O zi plină de oportunități pentru nativii pești. Toate eforturile depuse în ultima perioadă la locul de muncă le-ar putea aduce promovarea mult visată și o mărire de salariu. Motiv de bucurie și sărbătoare! Spre seară, veți relua legătura cu cineva drag și veți recupera tot timpul pierdut. Aveți multe povești de împărtășit și timp berechet să vorbiți.

 

 

 

Comentarii: