HOROSCOP

HOROSCOP 9 martie 2019

Foto: Pinterest.com

Berbec

Nu ai de ce să-ţi pierzi curajul dacă mai apar în calea ta şi piedici, pentru că ele au rolul de a te ambiţiona şi mai tare! E o dovadă clară că eşti capabil de mai mult decât ai crede, că poţi reuşi chiar şi în ciuda celor mai mari oprelişti şi afronturi, descoperind că deţii calităţi de care nici măcar nu erai conştient.

 

Taur

Nimic interesant în program astăzi, ca atare poţi profita de o zi mai lejeră pentru a lenevi în voie pe lângă casă. Ori eşti foarte obosit şi nu găseşti în tine forţa de a face nimic care să te solicite fizic, ori eşti foarte plictisit şi nu găseşti nimic deosebit de făcut, deci ziua pare a fi complet pierdută pe lucruri banale, mărunte, neimportante pentru o fire creativă ca tine.

 

Gemeni

Foarte contradictorie atitudinea ta astăzi, pentru că acolo unde ar trebui să te comporţi ca un om matur, serios, concentrat la problemele cotidiene, te porţi ca un copil lipsit de griji, cu gândul în altă parte. Poate nu e rea această viziune mai superficială în faţa greutăţilor, dar nu laşi cea mai bună impresie în ochii celor care aşteaptă mai mult de la tine.

 

Citește și: Sfaturi pentru toate femeile: Cum îi puteţi face pe bărbaţi să vă iubească şi mai mult

 

Rac

De multe ori, cele mai frumoase opere de artă se nasc din suferinţă, din tristeţe, în momentele în care inima artistului plânge. Acelaşi lucru poţi face şi tu astăzi, pentru că te apasă o povară pe suflet, plângi surd în sinea ta pentru o pierdere sau un eşec, dar dacă transpui această durere într-o formă de creaţie, vei fi uimit să vezi ce iese!

 

Leu

Atâtea planuri măreţe te motivează, dar te şi epuizează la un moment dat, ca atare revino un pic cu picioarele pe pământ ca să te odihneşti. Unii spun că parcă ai trăi prin stele, că visezi cu ochii deschişi, că nu se poate vorbi cu tine cât timp eşti concentrat numai la ţelurile tale cele mai înalte.  Ai tot dreptul să visezi până departe, dar nu cumva scapi din vedere lucrurile imediate, cele mai apropiate? Ia o pauză din atâtea proiecte megalomanice.

 

Fecioară

Ai ajuns într-un moment în care ştii cât valorează timpul. Se vede că ai căpătat mai multă experienţă şi nu mai laşi timpul să se scurgă inutil, ci profiţi de fiecare moment pentru a-l valorifica la maximum. Treci în revistă lunile scurse intr-un sens pornit candva şi descoperi că ai avut parte de multe momente cu totul deosebite ce le-au transformat în punct de reper în destinul tău.

 

Citește și: Marile secrete ale bărbaţilor: Lucrurile pe care le fac, dar nu le vor recunoaşte niciodată

 

Balanță

Dai piept cu un hop în planurile tale care îngreuiază evoluţia lor pe mai departe. Dacă vezi că nu poţi depăşi azi impasul, ia o pauză şi lasă un pic lucrurile să se aşeze, fără să mai faci nimic. E posibil acum să fii obosit, deprimat sau lipsit de motivaţie şi să nu găseşti cele mai eficiente soluţii, de aceea cel mai bine ar fi să abandonezi orice efort pentru câteva zile.

 

Scorpion

Sperai să fie o zi liniştită, dar în loc de odihnă şi activităţi de plăcere, ai parte cu o situaţie neprevăzută care strică atmosfera. Parcă te-ai trezit în mijlocul unei furtuni, deşi cerul părea complet senin înainte, deci o surpriză pe care nimic nu o prevestea că se apropie. Nu-ţi face aşadar planuri prea stricte, pentru că pot fi date peste cap şi nu vei şti cum să te adaptezi noii situaţii.

 

Săgetător

Oboseala nu e un impediment atât de mare pentru tine, deşi eşti epuizat după o săptămână plină de muncă şi evenimente. Tot mai găseşti în tine resurse de energie pentru a te ocupa de un proiect mult prea interesant ca să-l laşi pe altădată.  Îţi aduni forţele pentru că eşti motivat la maxim de ceea ce ai putea obţine, ca atare nu poţi rata ocazia. Chiar dacă un efort în plus te-ar putea lăsa fără vagă, merită.

 

Citește și: Studiu alarmant al specialiştilor: Ce riscăm dacă petrecem mult timp în faţa televizorului – e foarte GRAV

 

Capricorn

Atmosfera este veselă şi tonică în jurul tău şi te simţi excelent printre cei dragi. Te cobori la nivelul copiilor, de parcă nu ai fi departe de vârsta lor, pentru că ai suficiente motive de distracţie pe oriunde te-ai duce. Se încing petreceri ad-hoc peste tot, te întâlneşti cu prieteni amuzanţi cu care îţi place să-ţi petreci ziua. Și veştile bune curg de pretutindeni.

 

Vărsător

Azi parcă ţi s-au înecat toate corăbiile şi aluneci pe o pantă a tristeţii care nu ţi se potriveşte deloc. Unde e veselia ta caracteristică, optimismul tău debordant, energia ta pozitivă? Sigur că ai şi tu problemele tale, dar nu merită atâta atenţie cât le oferi.Cu o atitudine tonică, pe care tu o cunoşti foarte bine, cu o viziune optimistă asupra viitorului, nimic nu merită atâta încrâncenare.

 

Pești

Mama e cel mai important om din viaţa ta în acest moment, şi relaţia cu ea îţi cere cea mai mare atenţie. Ori ea are nevoie de prezenţa ta mai mult ca oricând, pentru că tu deţii soluţia la una din problemele care o macină, ori tu ceri mai mult alinarea ei, compania ei, ocrotirea ei, pe care nimeni altcineva nu ţi le poate da în acest fel.

Comentarii: