LIFESTYLE

Sfaturi extrem de importante pentru femei: La ce pericole se expun dacă poartă mai multe zile o pereche de pantofi

Sfaturi extrem de importante pentru femei. La ce pericole te expui dacă porţi zilnic aceeaşi încălţăminte? Ei bine, articulaţiile pot suferi foarte mult.

 

Uneori picioarele plătesc scump, pentru frumusețea unui design și siguranța de sine oferită. Și asta deoarece pantofii joacă un rol important atât în aspectul vizual, fiind cunoscut faptul că un pantof bine ales poate alungi silueta, cât și în aspect profesional.

 

Însă chiar și așa, frumusețea pălește imediat în fața sănătății. Oricât de mult ne-ar plăcea o pereche de pantofi este recomandat să nu o porți mai mult de două zile consecutiv.

Cum să prepari un DROB sănătos. Sfaturile NUTRIȚIONIȘTILOR

Cea mai frecventă GREȘEALĂ pe care o fac credincioşii în Biserică

Alimentul din DIETA JAPONEZĂ care te ajută să slăbești chiar și 2 kilograme pe zi

Dacă pantofii cu toc fac parte din rutina ta zilnică atunci cel mai indicat ar fi să unești două degete cu bandă adezivă, mai exact al doilea și al treilea deget, numărând de la degetul mare.

TETRAZZINI, tradiționalul tort italienesc de paste / REȚETE SIMPLE

Alimentele care interacționează cu medicamentele

Chilli con carne, rețeta preferată a lui Barack Obama / REȚETE SIMPLE

În felul acesta imediat după ce vei încălța minunații tăi pantofi cu toc, nervul ce trece pe sub degetele de la picioare se va relaxa și tensiunea din zona respectivă va fi redusă considerabil.

Bășicile sunt un aspect cu care deja te-ai obișnuit? Fac parte din rutina ta? Alege să ungi interiorul pantofilor noi cu un deodorant de tip stick și astfel vei limita frecarea ce are loc între pantof și pielea piciorului.

„Vă rup frunzele?” auziți când cumpărați ridichi. VEZI de ce ar trebui să spui NU

Cele mai frecvente GREȘELI pe care le faci când gătești cu ulei de măsline

Carne la grătar, fără compuși cancerigeni. Evită aceste GREŞELI atunci când faci grătarul!

Dacă vrei să ai parte de o pereche de pantofi rezistenți la apă, unul dintre cele mai vechi trucuri ne învață că dacă alegi să îi ungi cu ceară de albine și apoi să îi usuci cu feonul, îi vei proteja de frig și de ploaie mult mai mult timp.

Experții trag un semnal de alarmă cu privire la faptul că dacă purtăm mai multe zile la rând aceiași încălțăminte, membrele inferioare vor avea în timp de suferit, mai ales dacă ne referim la tocuri.

Tocurile solicită foarte mult musculatura picioarelor, și  astfel pot apărea durerile mai dese la nivelul spatelui, a șoldurilor, gleznelor sau chiar a călcâielor.

Datorită faptului că mersul pe tocuri cere o anumită ținută, de cele mai multe ori, coloana este cea mai afectată, mai ales după multe ore de stat pe tocuri nu mai poți să te concentrezi să menții trunchiul drept. În felul acesta riști să ai parte de anumite modificări de mers.

Predispoziție către fasciită plantară

Această afecțiune apare atunci când ligamentul responsabil cu unirea dintre calcaneu și degetele de la picioare se irită și mai apoi se inflamează. Nici în cazul pantofilor cu talpă joasă această afecțiune nu este exclusă.

Ideal ar fi să alternezi tocurile cu tot felul de calapod și niciodată să nu porți aceiași pereche de pantofi mai mult de două zile la rând. Astfel te vei bucura de sănătatea picioarelor tale timp îndelungat și de ce nu, și de colecția ta minunată de pantofi, conform click.ro. Achiziționează-ți niște papuci cu talpă de silicon și la finalul zilei optează pentru un masaj reflexogen.

Comentarii: