LIFESTYLE

Prima apariție publică a lui Kate Middleton DUPĂ ce a anunțat că este însărcinată

Kate Middleton a apărut pentru prima dată în public, după ce a anunțat că este însărcinată. Alături de Prințul William și Prințul Harry, a participat la o recepție pentru Ziua Mondială a Sănătății Mintale.

Cei prezenți au fost entuziasmați când au văzut-o pe Ducesa de Cambridge cu burtică și s-au întrebat dacă alegerea ei de a purta o rochie albastră nu este întâmplătoare.

Ducesa nu a mai fost văzută în public din 30 august, pentru că ea a avut probleme din cauza sarcinii. Cu toate acestea, acum a făcut o excepție și s-a prezentat la eveniment, pentru că susține o cauză care este aproape de inima ei.

Kate Middleton, baie de mulțime în Luxemburg. Ce ținute a abordat Ducesa / FOTO

Top 5 cure de DETOX. Alege-o pe care potrivită pentru tine!

Cămașa MAXI, una dintre tendințele de necontestat ale primăverii-verii 2017

Reprezentanții Casei regale britanice au fost prezenți pentru a promova campania „Heads Together”, încercând să pună capăt stigmatizării în jurul problemelor de sănătate mintală și să faciliteze accesul la tratamentul de care au nevoie.

Foto: Pinterest.com

“Ne-am adunat cu toții pentru a încerca să înțelegem că trebuie să acceptăm acum că sănătatea minții noastre este la fel de esențială ca și sănătatea trupurilor noastre.

Profesori de renume CONTRAZIC OMS: când trebuie SĂ RENUNȚI la administrarea unui ANTIBIOTIC

Cele mai bune FRUCTE DE VARĂ pentru bebeluși și copii

Catherine, Harry și cu mine suntem mândri să susținem această cauză. Toți trei am văzut că sănătatea mintală este în centrul a numeroase probleme despre care suntem pasionați.

Foto: Pinterest.com

Catherine a fost inspirată de munca depusă pentru a sprijini copiii, părinții și profesorii să acorde prioritate sănătății mintale încă din primii ani de viață, conform dailymail.co.uk

Cine este și cum arată FRATELE Pippei şi al lui Kate Middleton

Harry a văzut prima oară că recuperarea de la provocările emoționale este la fel de importantă ca și recuperarea de la rănirea fizică a veteranilor noștri.

De ce pepenele verde este INDICAT femeilor însărcinate

Reacția CUTREMURĂTOARE a unui tigru când vede o femeie însărcinată

”Și prin munca mea în situațiile de urgență, atât ca pilot de căutare și de salvare cât și ca pilot HEMS, am văzut cât de grave pot fi consecințele sănătății mintale.”, a fost discursul ținut de Prințul William.

Foto: Pinterest.com

Comentarii: