LIFESTYLE

DANSUL, pe lista celor mai PERICULOASE obiceiuri. Iată de ce

Foto: Pinterest.com

În prezent, avem o idee destul de bună cu privire la ce este sigur pentru noi și ce presupune pericole. De exemplu, vopseaua folosită în casă nu trebuie să conțină plumb, flacoanele de medicamente trebuie să aibă un capac pe care îl pot desface doar adulții.

Însă te-ai gândit că există mai multe lucruri sigure care obișnuiau să fie periculoase? Ai fi surprins să afli că mai există câteva mituri pe care oamenii încă le cred. Iată despre ce este vorba!

Care sunt cele trei ALIMENTE pe care TOȚI nutriționiștii le evită

Articolele vestimentare care au impact direct asupra sănătății tale

Până acum, am tăiat GREȘIT avocado. Iată cum se taie corect

Ce lucruri sigure obișnuiau să fie periculoase în trecut?

Dansul

Dansul era considerat periculos în principal pentru femei. Într-un articol din 1926, The Washington Post a raportat că o adolescentă a murit în timpul dansului, ceea ce doctorii au declarat că se datorează exercițiilor fizice extreme și că activitatea aceasta este deosebit de periculoasă pentru femeile tinere.

Foto: Pinterest.com

În timp ce majoritatea oamenilor sunt de acord că dansul nu este periculos, încă există orașe în care este interzis.

DE CE doar peștele se poate mânca CRUD, nu și carnea de PUI / VIDEO

Crezi că lichidul roşiatic din pungile de carne este sânge? Greșești!

Culoarea mov

Într-un articol publicat în 1904, se susținea că anumite culori ar putea să înnebunească pe cineva care se uită prea mult la ele. Iar movul a fost considerat ca fiind cea mai periculoasă culoare. S-au făcut supoziții și cu privire la alte culori. De exemplu, se credea că roșul poate determina pe cineva să fie violent, în timp ce albastrul îți dă o stare de nervozitate.

Galbenul se presupunea că te face isteric, iar că albul îți poate distruge vederea. Cu toate acestea, experții în culori spun că aceste mituri nu sunt adevărate. Movul este, de fapt, o culoare care te calmează și te inspiră, potrivit mentalfloss.com

DIETA de 6 zile a Monicăi Bellucci

Alimente care ARD rapid grăsimile. Introdu-le în meniul tău zilnic!

Guma de mestecat

Cine nu a auzit în copilărie că guma de mestecat pe care o înghiți rămâne în corp timp de șapte ani? Se pare că acest mit nu este adevărat. Este adevărat că guma de mestecat nu se descompune în stomacul nostru la fel ca celelalte alimente, dar asta nu înseamnă că va rămâne acolo timp de șapte ani. Deși nu este recomandat să înghiți guma, aceasta va trece prin sistemul digestiv exact ca orice altceva ce mănânci.

SENZAȚIONAL! La 52 ani, și-au pierdut copilul la Colectiv. Acum, au o fetiță!

Cu DIETA NATMAN poți pierde 3-5 kg în doar 4 zile

Toaletele publice

Toaletele publice nu sunt cele mai curate lucruri din această lume, dar dacă le folosești pentru ce au fost concepute, nu există riscuri reale pentru sănătate. Cu toate acestea, unii oameni continuă să evite folosirea toaletelor publice din cauza fricii de a contracta o infecție urinară sau a pielii. În cele mai multe cazuri, oamenii iau aceste infecții de la alte persoane, nu de la obiecte.

Comentarii: