NUTRITIE

Tratamentul naturist indicat, în funcție de alimentul care te BALONEAZĂ

Foto: Pinterest.com

 

Balonarea se produce atunci când în farfuria ta se află alimente neadecvate nevoilor tale nutriționale. Această acumulare de gaze intestinale îți umflă burta și creează o senzație de disconfort.

Iată cum scapi de balonare cu niște tratamente naturiste unice, în funcție de alimentele care ți-au provocat această problemă de sănătate.

Dacă balonarea este ca urmare a sosurilor picante, mâncărurilor sărate, carne condimentă sau foarte fierbinte

Este bine să mesteci câteva frunze de mentă. Dacă îți este imposibil să mesteci frunzele de mentă pentru că nu îți place gustul aromat atunci fă-ți un ceai de mentă. Menta acționează asupra colonului, reducând inflamația.

SECRETELE oamenilor care arată mai TINERI decât sunt în realitate

Dacă balonarea se datorează băuturilor carbogazoase

Cel mai bun remediu anti-balonare este decoctul de cimbrișor. Cu doar 30 de grame de pudră de plantă adăugată într-un litru de apă, vă veți ameliora starea de sănătate. Beți de trei ori pe zi pentru prevenirea senzației de balonare.

Foto: Pinterest.com

Dacă balonarea este cauzată de alimente foarte bogate în grăsimi

Fă-ți propria soluție naturistă din trei picături de ulei de chimen, două picături de ulei esențial de lavandă și alte două picături de ulei de coriandru. Se ia câte o gură înainte de fiecare masă din această combinație.

Cum a slăbit Andreea Esca 9 kilograme? Ce alimente a evitat

Dacă te-ai balonat de la lactate

Ia o doză de mangan. Îl găsești și în farmaciile naturiste dar și în cele obișnuite. De asemenea, poți încerca apa cu frunze de mentă.

Foto: Pinterest.com

CITEȘTE ȘI: 

Te ajută apa cu gheață să slăbești? ADEVĂR sau MIT

Efectele minune ale vaniliei: Medicament pentru mai multe boli

Dacă balonarea este ca urmare a dulciurilor mâncate

Infuzați busuioc înainte și după fiecare masă a zilei. Tratamentul anti-balonare durează aproximativ 5 zile. Efectele benefice le veți simți încă din prima oră.

 

Comentarii: