FRUMUSETE

Vrei să ai tenul proaspăt şi machiajul imaculat: Iată ce trebuie să faci

Foto: Pinterest.com

Vrei să ai tenul proaspăt şi machiajul imaculat? Îţi oferim cele mai bune sfaturi pe care trebuie să le respecţi la virgulă pentru ca totul să meargă bine.

 

Iarna, din cauza frigului, tenul se uscă extrem de mult şi, nefiind ajutat de o cremă hidratantă, machiajul poate avea de suferit.

 

Pentru ca tenul să nu sufere foarte mult din cauza schimbărilor de temperatură şi pentru a nu se deshidrata, specialiştii recomandă o îngrijire specială în această perioadă.

CUM îţi poţi scăpa copilul de febră, în câteva minute, FĂRĂ niciun MEDICAMENT!

Ce spune inițiala tatălui despre PERSONALITATEA copilului

CITEȘTE ȘI: CÂTĂ mâncare înseamnă SUFICIENT pentru un copil

CITEȘTE ȘI: Cele mai importante reguli pe care trebuie să le înveţe cei mici

„Pentru anotimpul rece e foarte important să ne alegem o cremă potrivită pentru iarnă, pentru că tenul este foarte sensibil şi se uscă şi suferă foarte tare în perioada rece. Tenul are nevoie de o cremă care să-l protejeze, dar în primul rând să fie hidratantă. Gama de produse din farmacii şi magazinele de specialitate este foarte largă, recomandările fiind în funcţie de preferinţele celor cu care povestiţi. Eu pot să recomand o cremă care să nu conţine apă şi să fie potrivită pentru tenul dumneavoastră, dacă e pistruiat sau extrem de uscat sau mai uns. Eu le prefer pe cele care au în compoziţie cocos şi colagen sau cu retinol, oferind o elasticitate potrivită tenului şi nelăsându-l să se usuce”, afirmă Sabrina Iurcut, make-up artist, conform adevarul.ro.

Care sunt cele mai mari TEMERI ale copiilor. Cum îi poţi ajuta să le depăşească

CITEȘTE ȘI: De ce este recomandat să îți CULCI copilul seara DEVREME

ATENȚIE PĂRINȚI! Obiceiurile care pot DEFORMA maxilarul copiilor

Aceasta recomandă folosirea cremei în special domnişoarelor şi doamnelor care obişnuiesc să se machieze în această perioadă, de sărbători, pentru că această cremă, aplicată înainte de baza de machiaj, nu va face ca machiajul să pară desprins de pe faţă.

Comentarii: