SANATATE

Alimentele care dăunează GRAV inimii: Ce ne INTERZIC medicii

Ai probleme cu inima? Ei bine, medicii ne anunţă care sunt alimentele care fac cel mai rău inimii şi pe care trebuie să le evităm cât mai mult.

 

Iată care sunt alimentele cele mai periculoase pentru sistemul tău cardiovascular.

 

Burgerii de fast food. Încă nu se știe exact cât de rele sunt grăsimile saturate pentru sistemul cardiovascular. Consumate moderat, carnea bogată în grăsimi de calitate are și câteva beneficii, spune dr. Regina Druz, profesor cardiolog la Universitatea Hofstra și șef al secției de cardiologie a spitalului St. John Episcopal, din New York, potrivit Time Magazine.

Trucurile care te ajută să ai o relație fericită: Ce trebuie să faci

Tipurile de oameni predispuși la INFIDELITATE

Ce TIP de inteligență ai în funcție de zodie

Dar în general, spune Druz, „grăsimile animale saturate, mai ales combinate cu carbohidrați, sunt dăunătoare sănătății. E bine să evităm restaurantele fast-food, ele folosesc ingrediente de proastă calitate și sunt gătite cu metode extrem de nesănătoase, produsele de fast food sunt primele la care trebuie să renunțăm”, mai spune medicul.

Cum îți dai seama dacă produsele lactate din magazin conțin ULEI DE PALMIER

Știi CE reprezinta aceste CIFRE pentru organismul tău?

Care sunt tipurile de bărbați de care FUG toate femeile

Carnea procesată. Mezelurile abundă în grăsimi saturate. Chiar și cele mai dietetice sunt nocive, întrucât au foarte multă sare. Doar șase feliuțe de șuncă presată conțin jumătate din cantitatea zilnică recomandată de sare, potrivit Asociației Americane a Inimii.

Cartofii prăjiți. Studiile arată că persoanele care consumă prăjeli sunt mult mai predispuse la a dezvolta afecțiuni cardiace.

Prăjelile dezvoltă grăsimile trans, care sunt extrem de nocive pentru organism. Specialiștii trag un semnal de alarmă și avertizează toți oamenii, să renunțe la consumul de prăjeli.

Micul dejun care te ajută să arzi calorii ÎNTREAGA ZI

Alimentele care te fac să mănânci MAI MULT

Alimentele care nu trebuie să lipsească de pe masa ta: Sunt VITALE pentru organism

Zahărul rafinat. Mulți ani, principala cauză a bolilor de inimă era considerată grăsimea animală. Însă un raport publicat anul trecut a pus zahărul rafinat pe primul loc, anunţă doctorulzilei.ro. Mai mult, zahărul rafinat duce la obezitate, inflamații, colesterol mărit și diabet, toți factori de risc în bolile de inimă.

Regula de două ore, recomandată de psihologi pentru a ne schimba viața cu 180°

Alimentele care pot controla ACIDITATEA GASTRICĂ. CE și CUM să mănânci

Alimentele esenţiale pentru dieta perfectă: De ce trebuie să le mănânci fermentate

De asemenea, pe lista alimentelor nocive se mai află:

  • Sucurile din comerț, cu precădere cele îndulcite;
  • Cerealele care conțin zahăr;
  • Prăjiturile și produsele de patiserie;
  • Margarina;
  • Pizza;
  • Sucul cu îndulcitori artificiali;

Medicii specialiști îndeamnă populația la conștientizarea riscurilor, în cazul consumului acestor alimente și totodată oamenii trebuie să înțeleagă cât rău le fac aceste alimente.

Comentarii: