SANATATE

Ce MINERAL ocolești, deși ajută la ARDEREA grăsimilor nedorite de pe abdomen

În acest sezon, majoritatea femeilor sunt în căutarea unor soluții care să le scape de colăceii puși de sărbători. Deoarece toată acea mâncare delicioasă nu putea trece prin viața noastră fără să lase urme, începem să ne gândim la niște soluții rapide pentru a scăpa de grăsimea nedorită.

Cele mai bune metode sunt, desigur, cele naturale, însă câți dintre noi au timp de sport, mai ales pe vremea asta?

O soluție eficientă este să ne îmbunătățim alimentația. Goana după legume și fructe de după sărbători o cunoaștem cu toții. Totuși o schimbare bruscă a regimului nu face decât să ne dea peste cap organismul.

DIETA de 6 zile a Monicăi Bellucci

Alimente care ARD rapid grăsimile. Introdu-le în meniul tău zilnic!

Beneficiile ascunse ale pâinii. De ce este bine să o consumi cu moderaţie, dar FRECVENT

Alimentația noastră trebuie să rămână echilibrată și variată. Specialiștii au descoperit că o anumită substanță minerală ne poate ajuta să scăpăm de colăcei și de restul grăsimilor nedorite din corpul nostru.

Cea mai ușoară metodă prin care putem să scăpăm de grăsimea de pe abdomen este să creștem aportul de magneziu din organism. Magneziul este unul dintre cele mai importante minerale pentru organismul nostru.

Care sunt cele trei ALIMENTE pe care TOȚI nutriționiștii le evită

Articolele vestimentare care au impact direct asupra sănătății tale

Până acum, am tăiat GREȘIT avocado. Iată cum se taie corect

Acesta participă la peste 300 de reacții biochimice care au loc în corpul nostru. Mai mult, ajută la menținerea sănătății mușchilor și a funcționării bune a nervilor și a ritmului inimii, susține sistemul imunitar la un nivel optim și întărește oasele.

Foto: Pinterest,com

De asemenea, acesta reglează nivelul de zahăr din sânge, menține o presiune arterială normală și este cunoscut pentru rolul pe care îl are în sintezele de proteine și în îmbunătățirea metabolismului. În ceea ce privește sistemul digestiv, se pare că magneziul ajută la dezvoltarea unei bacterii care ajută la arderea grăsimilor.

Există studii care au arătat că oamenii slabi au mai multe dintre aceste bacterii benefice, în timp ce aceia care se confruntă cu probleme de greutate le au în cantități foarte mici, potrivit positivemed.com.

Foto: Pinterest.com

Pentru a avea un aliat de încredere care să reducă absorbția caloriilor, consumă îndeosebi alimente bogate în magneziu, cum ar fi spanacul, alunele, cartofii copți cu coajă, fasolea colorată, soia, caju, ovăz.

De asemenea, evită mâncărurile procesate, deoarece acestea privează organismul de magneziu. Zahărul și fosfații înlătură magneziul din corp.

Cu DIETA NATMAN poți pierde 3-5 kg în doar 4 zile

Principalele DEFECTE ale femeilor prin care resping bărbații

Cum poți face un avocado crud să se coacă în 10 minute

Dacă alimentele bogate în magneziu nu sunt printre preferatele tale, poți apela cu încredere la suplimentele alimentare. Ai însă grijă la cantități! Cantitățile de magneziu diferă în funcție de categoria de vârstă.

Comentarii: