REVIEW

Ce NU schimbi foarte des la baie și DE CE greșești!

Foto: Pinterest.com

 

Se spune că bucătăria este centrul casei, dar noi zicem că baia ocupă un loc la fel de important și se pare că și alții sunt de acord.

De aceea, este recomandat să înlocuiești câteva obiecte din baie, nu doar pentru a schimba ceva vechi cu ceva nou, pentru că te-ai plictisit de cele vechi și dorești o imagine nouă, ci din rațiuni care țin de eficiența, sănătate și confort.

La ce pericole ne expunem când facem duş: Cum ne periclitează sănătatea bacteriile din baie

OMS avertizează! Cât de mare este PERICOLUL din faţa laptopului și a telefonului mobil!

Diagnosticată cu cancer la sân, Sheryl Crow a descoperit DIETA care ţine această boală la distanţă

Motivele sunt simple: aici îți începi ziua; este unul dintre spațiile pe care nu le poți ascunde de ochii musafirilor; este locul în care te bucuri de cea mai mare libertate, dacă te afli în situația în care împarți locuința cu altcineva; și, în sfârșit, aici te găsesc cele mai inspirate idei, iar dacă nu ne crezi sau nu îți amintești când ai avut ultima idee genială sub duș, există studii care vorbesc despre asta.

Foto: Pinterest.com

Acestea fiind spuse, să vedem ce schimbări pe care nu le iei în calcul prea des ar trebui să aduci în baie și de ce:

În alegerea prosoapelor, oricât de mult ne-ar face cu ochiul diferite modele, ceea ce contează cu adevărat este țesătura. Înlocuiește prosoapele din fibre sintetice cu cele din materiale naturale, precum bumbacul și bambusul. Acestea din urmă sunt moi, catifelate și absorb mai eficient umezeala, lucruri pentru care tenul tău îți va mulțumi.

Kate Middleton, baie de mulțime în Luxemburg. Ce ținute a abordat Ducesa / FOTO

Top 5 cure de DETOX. Alege-o pe care potrivită pentru tine!

Cămașa MAXI, una dintre tendințele de necontestat ale primăverii-verii 2017

Încearcă să folosești periuța electrică în locul celei clasice. Sigur, este un dispozitiv cu ajutorul căruia câștigi timp, dar principalul motiv pentru care ai putea avea nevoie de periuțe electrice este altul: periajul, realizat prin mii de mișcări de oscilație-rotație, îndepărtează placa bacteriană mult mai eficient și are durata recomandată de medicii stomatologi, multe periuțe având un cronometru integrat în mâner, potrivit houseandhome.ie.

Instalează LED-uri în locul becurilor fluorescente. Baia este un spațiu în care ai nevoie de lumină artificială în permanență, fie că este seară sau miezul zilei, iar LED-urile sunt rezistente, eficiente energetic, asigură o lumină caldă și plăcută și permit reglarea intensității luminoase.

Înlocuiește perdeaua de duș colorată cu un perete de sticlă semitransparent, cu un design mult mai subtil. Vei avea, în același timp, intimitate și o schimbare de decor. În plus, în contact cu umezeala, sticla nu se va deteriora precum alte materiale.

Foto: blog.mozaico.com

Renunță la oglinda obișnuită și folosește una de tip statement, care acoperă o bună parte din perete. Englezii îi spun, uneori, vanity mirror, dar asta nu înseamnă că nu apreciază acest tip de model. O astfel de oglindă este nu doar utilă, ci o adevărată piesă decorativă și un element care reflectă lumina și mărește vizual spațiul.

De ce NU este recomandat să ții parfumul în baie

Cauzele surprinzătoare ale problemelor de memorie

Mituri despre celulită și cum poți de scăpa de ea

Instalează rafturi pe verticală, în locul celor dispuse orizontal. Această schimbare va crea spațiu suplimentar și iluzia unor pereți mai înalți.

Dacă în baie ai instalat mai multe covoare, sau unul singur, dar care ocupă mult spațiu, renunță la idee și alege un covor de baie de dimensiuni reduse și ușor de curățat. Vei petrece, astfel, mai puțin timp făcând curățenie și vei avea parte de un spațiu aerisit și deloc aglomerat.

Comentarii: