REVIEW

Ce să NU faci în mașină. Te poate costa viața!

Foto: Pinterest.com

Sa mergi la drumul mare cu masina poate fi extrem de plictisitor, mai ales daca duci copii cu tine. Micutii, plini de energie, vor dori sa faca tot timpul ceva si nu vor suporta ideea ca in masina trebuie sa stea cuminti, pe locul lor.

De multe ori si adultii se fac exagerat de confortabili si isi pun picioarele pe bordul masinii ca sa se relaxeze.

O femeie din SUA a demarat o campanie prin care vrea să atragă atenția tuturor de gravele consecințe pe care le poate avea statul cu picioarele pe bordul mașinii.

Care este EFECTUL recentelor explozii solare asupra corpului uman

Femeia a suferit un grav accident recent tocmai din această cauză. Își intinsese picioarele pe bord, pentru a se relaxa, dar în momentul impactului, deși airbag-urile s-au deschis, a fost grav rănită, relatează independent.co.uk.

Ce GREȘEALĂ faci atunci când te speli pe dinţi

Motivul pentru care MENTA este NERECOMANDATĂ bărbaților

Băuturi pe care NU ar trebui să pui niciodată gura

Mai multe oase ale piciorului s-au fracturat cand air-bag-ul a sarit in aer. Genunchii fetei au fost impinsi direct in fata, afectandu-i grav nasul.

Foto: cabral.ro

Fata nu isi aminteste acum mare lucru din acel accident, dar ii simte efectele fizice chiar si in ziua de azi. Acum poarta pantofi ortopedici speciali, care o ajuta sa nu simta durerile la fel de puternic.

Pilozitatea excesivă, cauzată de consumul ACESTOR alimente

Semnele care îți ARATĂ că mâncarea este stricată sau pe cale să se strice

Semnele care indică faptul că NU mănânci destule legume

Medicii atrag atenția că acest obicei ne poate costa chiar și viața în cazul unui accident grav, deoarece nu ne permite să avem o reacție rapidă. Air-bag-urile au rolul de a proteja oamenii in masina, insa, in astfel de situatii, acesta poate produce rani extrem de grave.

Comentarii: