LIFESTYLE

Cine este ”ȘEFUL” în familia Ducilor de Cambridge

Foto: Pinterest.com

Nu-i uşor să fii membrul unei familii regale şi cu siguranţă nu-i nici mai simplu să mai fii şi părinte în această calitate. Dar Prinţul William se descurcă de minune în rolul de tătic, chiar şi într-una dintre cele mai aglomerate perioade.

În cadrul unei vizite la un spital din Liverpool, soţul Ducesei de Cambridge a făcut o mărturisire despre copiii săi.

După anunţul celei de-a treilea sarcini a Ducesei de Cambridge, în condiţiile în care Prinţul George merge de acum la şcoală, iar obligaţiile pe care le are se adună una după alta, Prinţul William trebuie să-şi împartă timpul foarte bine.

Cele mai recente fotografii ale Ducilor de Cambridge. Vezi motivul special al aniversării din familia regală britanică

Cum îți poți spori vigilența, viteza de luare a deciziilor și capacitatea de memorare?/ STUDIU

Psihologii trag semnalul de ALARMĂ! Trăiți în PREZENT, nu în viitor!

De altfel, într-o vizită la Spitalul Universitar Aintree din Liverpool, el a glumit puţin pe această temă, spunând că a avut o săptămână „interesantă”.

Foto: Pinterest.com

Vorbind despre acomodarea fiului său la şcoala Thomas’ Battersea, William a povestit că acesta nu s-a plâns: „George chiar se descurcă bine. Nu m-a întrebat dacă va trebui să facă asta toată viaţa. Vom vedea cât va dura până când nu o să mai vrea să se ducă.”

Apoi Prinţul William s-a referit şi la Prinţesa Charlotte: „George e şeful, dar Charlotte nu-i mai departe. Cred că vor fi nişte probleme când se va face mare”, a spus în discuţia sa cu un pacient.

Kate Middleton, baie de mulțime în Luxemburg. Ce ținute a abordat Ducesa / FOTO

Top 5 cure de DETOX. Alege-o pe care potrivită pentru tine!

Cămașa MAXI, una dintre tendințele de necontestat ale primăverii-verii 2017

Prințul George, al treilea în ordinea succesiunii la tronul britanic, a început școala pe 7 septembrie, fără a putea fi însoțit în această zi festivă de mama sa, Kate, care suferă de hiperemeză de sarcină. George, în vârstă de 4 ani, și-a făcut apariția de mână cu tatăl său la școala privată St. Thomas’s Battersea, unde anul școlar costă cel puțin 17.604 de lire sterline (19.218 euro), potrivit thezoereport.com.

George era îmbrăcat într-o uniformă predominant bleumarin, compusă din bermude, un pulover cu guler în V, tivit cu roșu, o cămașă bleu ciel și pantofi negri cu șosete de culoare închisă.

Foto: Pinterest.com

Nepotul reginei Elisabeta a II-a va petrece un an în această clasă pregătitoare, la care va figura ca George Cambridge, înainte de a începe școala primară la vârsta de cinci ani, așa cum se obișnuiește în Marea Britanie.

Ce alimente au cel mai ridicat conţinut de PROTEINE

Cât de generos trebuie să fie DECOLTEUL în funcție de vârstă

Şcoala găzduiește 560 de fete și băieți cu vârsta cuprinsă între 4 și 13 ani, care vor urma cursuri de artă, balet, teatru, franceză și informatică, concentrându-se pe valori precum gentilețea, politețea, încrederea, modestia și generozitatea.

Kate Middleton și prințul William, părinții lui George și ai prințesei Charlotte (2 ani), au anunțat recent că așteaptă un al treilea copil.

Foto: Pinterest.com

Ca și la cele două sarcini anterioare, prințesa de 35 de ani suferă de o heperemeză de sarcină, o formă severă de vărsături și grețuri, care a obligat-o deja să anuleze două întâlniri oficiale în această săptămână.

Boala de care suferă Ducesa de Cambridge. 1% dintre gravide sunt afectate și poate fi mortală

La 80 de ani, e campioană la culturism! Cum arată cea mai ”TARE” femeie din lume

Care sunt cele mai sănătoase fructe și legume de toamnă

Cel de-al treilea copil al familiei princiare va fi al cincilea în ordinea succesiunii la tronul britanic, indiferent dacă va fi băiat sau fată.

Comentarii: