MODA

Cât de generos trebuie să fie DECOLTEUL în funcție de vârstă

Foto: Pinterest.com

Atunci când vine vorba de frumusețe, numeroase femei apelează la darurile pe care Mama Natură le-a oferit pentru a se face mai plăcute și pentru a-și pune trăsăturile în evidență. Deși nu este nimic greșit în a alege o piesă vestimentară care să te avantajeze, în unele cazuri au loc excese de zel, iar look-ul obținut este cu adevărat dezastruos. Astfel, în ciuda intenției bune, unele femei ajung să expună prea mult din corpul lor și să se pună în situații jenante.

Acest lucru este mai ales valabil pentru decolteu. În afară de faptul că decolteul poate fi prea adânc iar materialul alunecos, acesta nu se potrivește nici cu vârsta pe care o ai. Decolteul nu este pentru toată lumea, asta este clar, iar principalul criteriu după care ar trebui ales este vârsta.

Înainte de a alege o bluză sau o rochie cu decolteu, trebuie să ții cont de următoarele lucruri:

  • Mărimea sânilor: dacă ai sânii de o mărime considerabilă, ai șanse mai mari de a avea parte de accidente vestimentare. Așadar, trebuie să ai grijă când te decizi cât vrei să arăți;
  • Locul în care te vei duce: dacă alegi să ieși la o întâlnire cu iubitul sau te duci în club, decolteul adânc este acceptat. Dacă te duci la serviciu sau la o întâlnire oficială, gândește-te de două ori dacă vei alege acea bluză decoltată sau o cămașă decentă;
  • Materialul bluzei: cu cât mai subțire și alunecos este materialul, cu atât mai mult riști să descoperi mai mult din darul pe care Mama Natură ți l-a oferit;
  • Aspectul general: decolteul nu este singurul care se va vedea atunci când vei ieși pe stradă, și tocmai de aceea trebuie să ai grijă ca acesta să se integreze în ținută;
  • Orașul în care te afli: dacă locuiești într-un oraș ceva mai conservator, unde decolteul este văzut mai mult ca o boală, atunci este indicat să eviți astfel de artificii vestimentare pentru a nu fi arătată cu degetul;
  • Mesajul pe care îl vei transmite: dacă alegi un decolteu adânc, cu siguranță vrei să transmiți ceva. Ai grijă ca mesajul să fie și corect.

Brad Pitt și Angelina Jolie, condamnați să plătească o jumătate de milion de euro

Cele mai FALSIFICATE alimente pe care le consumi zilnic

Semnalul de alarmă transmis de organism prin apariția gustului metalic din gură

Iată cât de generos ar trebui să fie decolteul, în funcție de vârstă:

20 de ani

La această vârstă, decolteul este permis doar în anumite circumstanțe. Astfel, poți alege un decolteu adânc atunci când ieși la întâlniri romantice sau în club. Un decolteu mic poate fi perfect pentru o ieșire în parc, dar și cu o persoană pe care vrei o impresionezi.

Foto: Pinterest.com

La locul de muncă sau în alte împrejurări oficiale, chiar dacă ai 20 de ani, este indicat să eviți orice formă de decolteu, deoarece, la această vârstă, poate transmite mesajul greșit.

Exercițiile pentru un abdomen perfect / VIDEO

Sfaturi pentru cei care vor să slăbească: Acestea sunt alimentele care topesc grăsimile

Alimentele care îți ACCENTUEAZĂ senzaţia de foame

30 de ani

La 30 de ani lucrurile încep să se schimbe. La această vârstă ești o femeie în toată puterea cuvântului și tocmai de aceea poți alege să îți exprimi stilul chiar și cu ajutorul unui decolteu. Ești destul de matură pentru a-ți asuma consecințele aparițiilor tale, așa că poți purta un decolteu mediu chiar și la locul de muncă. Evită însă să porți decolteuri adânci, deoarece încalci una dintre regulile esențiale de stil.

Foto: Pinterest.com

40 ani

După 40 de ani, o mare parte dintre femei încep să aibă probleme cu sânii și preferă să îi acopere. Sânii lăsați sunt mascați cu ajutorul sutienelor cu push up, dar și a bluzelor cu bust acoperit. Decolteul nu are vârstă, dacă este purtat cum trebuie.

Foto: Pinterest.com

La 40 de ani, poți alege un decolteu mic, care să te facă să pari atrăgătoare, fără a fi vulgară, sau o bluză transparentă, cu un maiou decoltat pe dedesubt. Astfel, sânii tăi vor fi expuși, însă vei proteja ochii privitorului de imperfecțiuni precum ridurile sau petele specifice vârstei.

Care sunt cele mai PESIMISTE zodii. Ferește-te cât poți de mult!

DE CE bărbații NU reacționează când o femeie este hărțuită la metrou

Miracol pentru sănătate: Ce se întâmplă dacă bei dimineaţa, pe stomacul gol, apă cu bicarbonat

+60 de ani

Poate femeile care au deja nepoți ar fi judecate greșit dacă ar mai purta decolteuri, deoarece, în percepția universală, acest mic truc nu este cel mai bun exemplu de decență. Ei bine, la această vârstă, poți alege decolteuri mai mici, în special în anotimpul călduros, mai ales dacă te mândrești cu o piele bine întreținută.

Foto: Pinterest.com

Comentarii: