RELATII

Tehnicile FENG SHUI de care trebuie să ții cont în dragoste

Foto: Pinterest.com

Principiile si tehnicile Feng Shui nu umbla cu jumatati de masura si nici nu se ascund dupa degete. Dragostea este in stransa legatura cu felul in care arata dormitorul, asa ca tehnicile Feng Shui pentru dragoste sunt concentrate pe reorganizarea dormitorului.

Shui este o veche traditie care face legatura intre felul in care sunt puse lucrurile in ordine si efectele pe care acestea le au asupra vietii celor care locuiesc in casa.

Daca aplici tehnici Feng Shui pentru dragoste trebuie sa te concentrezi asupra dormitorului, pentru ca acolo sunt energiile care trebuie adaptate la dorintele tale.

Ce înseamnă atunci când visezi ACESTE lucruri…

A fost dat de gol! GREȘEALA făcută de Prinţul Charles la nașterea fiului său Harry

Sfaturi pentru o casă perfectă: Cum poţi atrage dragostea în căminul tău

Lasa loc liber in dulapul tau de haine, in locul in care iti tii lenjeria si in noptiera ta, ca si cum ai impartii aceste spatii cu cineva. Este un gest care va incuraja ca cineva sa intre sau sa ramana in viata ta.

Oricum este bine ca dulapurile cu haine sa nu fie niciodata indesate pentru ca nu vei cunoaste niciodata pe cineva, daca nu ai loc sa arunci un ac in sifonier. Un dulap liber inseamna ca esti in cautare de oameni si de noi experiente.

Nu face niciodata gimnastica in dormitor. Fa gimnastica in camera de zi, in balcon, dar nu in domitor. Dormitorul trebuie sa fie un spatiu pentru iubirea romantica, iar atunci cand aduci energia care rezulta din munca fizica si efort in dormitor, dragostea fuge.

Foto: Pinterest.com

Dormitorul Feng Shui

Indeparteaza toate urmele relatiilor vechi. Daca vrei sa pastrezi amintirile pune-le in cutii, leaga-le cu ata careia i-ai facut noduri si pune-le pe cel mai de sus raft din camara sau din debara. Neaparat pune in fata acestei cutii ceva ce ai purtat si nu mai porti cumparat dupa ce relatia „din cutie” s-a terminat.

JOCURILE erotice, menite să reaprindă pasiunea între parteneri

Ce dezvăluie DATA NAȘTERII despre modul în care faci dragoste

SECRETELE pe care dermatologii nu vor să le știi

Cand esti singura in casa lasa usile de la dormitor deschise si inchide-le daca in casa ta a venit cineva care iti place. Verifica ca usile de la dormitor sa se inchida perfect, dar sa se deschida usor si fara efort. Dragostea trebuie sa circule libera in dormitor si orice problema tehnica sau mecanica a usii … complica lucrurile, potrivit fengshuinexus.com.

Foto: Pinterest.com

Nu dormi, daca dormi singura, pe mijlocul patului, ci pe una din jumatati. Tine in pat doua perne, dar dormi mereu doar pe aceeasi perna. Daca patul este la perete si are o singura laterala libera nu dormi niciodata la margine, ci numai la perete, chiar daca dormi singura. Daca dormi la margine patul o sa fie „ocupat”.

Forma corpului tău DEZVĂLUIE cât eşti de bună în pat

Ce INFLUENȚĂ are partenerul asupra somnului tău?

Greșeli de machiaj care TE ÎMBĂTRÂNESC / VIDEO

Daca respecti aceste reguli mai devreme sau mai tarziu dragostea o sa vina in viata ta. Se spune ca tehnici Feng Shui pentru dragoste nu esueaza niciodata.

Comentarii: