LIFESTYLE

Sfaturi pentru o casă perfectă: Cum poţi atrage dragostea în căminul tău

Foto: Pinterest.com

Vrei să ai casa perfectă? Să fie şi primitoare, şi plăcută, şi să-ţi dea impresia de ‘mare’? Îţi oferim cele mai bune sfaturi pentru a atrage dragostea în căminul tău.

 

Dacă vrei ca dragostea să îți inunde sufletul, trebuie să începi să te iubești pe tine mai întâi. Locul în care trăiești poate spune multe despre personalitatea ta, de aceea, noi îți arătăm câteva sfaturi care te vor ajuta să atragi energia pozitivă de partea ta.

 

Scapă de obiectele vechi

Fericirea nu va intra niciodată în casele supraaglomerate cu lucruri care stârnesc amintiri din trecut. Pune-te pe treabă și începe să faci curățenie. Mai exact, scapă de fotografiile din fostele relații, obiectele față de care ai sentimente de nostalgie și cele care îți stârnesc amintiri.

De ce medicamentele NU ACŢIONEAZĂ la fel, la femei și la bărbaţi

MOTIVELE pentru care unele vinuri vă dau DURERI DE CAP

Crează-ți un spațiu fără pantofi

De regulă, nu e indicat să intri încălțată în casă, prin urmare, ar fi mai bine dacă ai renunța încă de la intrare la pantofii cu toc și te-ai plimba desculță prin încăperi. În acest mod, vei reuși să stabilești o conexiune mai mare cu spațiul în care trăiești și cu ceea ce îți aparține.

CULORILE toamnei 2017. Cum ne îmbrăcăm în acest sezon?

Insectele de care trebuie să te fereşti: Muşcătura lor poate fi FATALĂ

Ținând mâinile în aceste poziții poți face lucruri INCREDIBILE pentru corpul tău

Aranjează-ți patul

Patul e un loc al visării, un spațiu în care petreci ore bune din viață, așa că trebuie să ai grijă de el. Aranjează-l patul zilnic, cu așternuturi curate și îndepărtează orice dispozitiv electronic din sfera sa energetică.

Cum arată și cu ce se ocupă SOȚIILE celor mai bogați oameni din lume

Cum arăta Angelina Jolie la prima ei şedinţă foto. Avea doar 15 ani, fotograful a crezut însă că are 18!

Schimbare radicală de look! Cum arată ACUM actriţa care o interpretează pe mama dragonilor în GOT

Ordonează-ți dulapul

Alege să păstrezi în garderobă hainele care te ajută să fii fericită, care îți conferă pozitivism și o stare de bine. În felul acesta, vei reuși să atragi fericirea de partea ta. Scapă de hainele vechi și uzate sau, dacă nu îți mai plac, alege să le împarți unui prieten apropiat.

MOTIVELE pentru care unele vinuri vă dau DURERI DE CAP

Chef Florin Dumitrescu dezvăluie DIETA prin care a slăbit 10 kilograme

De ce ciocolata ta devine ALBICIOASĂ după un timp?

Curăță frigiderul

O viață fericită înseamnă și o viață mai sănătoasă. Încearcă, pe cât posibil, să mănânci cât mai multe fructe și legume, mâncăruri gătite și mai puțin pe acelea din comerț, pline de conservanți. Dacă simți că ai alimente perisabile sau depășite ca termen, aruncă-le de îndată pentru a nu îți provoca probleme de sănătate.

Insectele de care trebuie să te fereşti: Muşcătura lor poate fi FATALĂ

Ținând mâinile în aceste poziții poți face lucruri INCREDIBILE pentru corpul tău

AVERTISMENT al medicilor pentru stăpânii de câini și pisici: „Nu le mai faceţi asta!”

Decorează-ți locuința

O vază cu florile preferate, o ramă foto care îți face cu ochiul sau o draperie într-o culoare vie sunt elementele de care ai exact nevoie în momentele în care te simți mai puțin fericit, conform RTV. Se spune că lucrurile noi îți îmbunătățesc starea de spirit, așa că nu pierzi nimic dacă încerci să îți amenajezi casa după bunul plac.

Comentarii: