REVIEW

Ce înseamnă atunci când visezi ACESTE lucruri…

Foto: greatist.com

Cu toții visăm. Așa funcționăm. Sigur, unele dintre ele ar putea fi mai ușor de reținut decât altele, dar visăm foarte mult și de multe ori când visăm … visăm cele mai ciudate lucruri!

Am avut odată un vis în care toți dinții mei mi-au căzut în timp ce eram la plimbare într-o gondolă din Veneţia. Da, ți-am spus, visele sunt ciudate, unele de-a dreptul absurde chiar!

 

Dar te-ai trezit vreodată și te-ai întrebat ce anume încerca visul tău să-ți spună?

Există atât de multe interpretări cu privire la ceea ce pot însemna, dar astăzi vom încerca să aflăm adevărata lor semnificație pornind de la explicațiile date de Rebecca Turner, fondatorul ”World of Lucid Dreaming”, care a dat explicații multora dintre cele mai comune vise pe care ”le-am trăit aievea„ cu toții!

Dacă visezi animale

Dacă visezi că ești urmărit de animale, ar putea sugera faptul că îți reprimi emoții, cum ar fi frica sau furia.

De ce ai senzaţie de somn după ce mănânci: Specialiştii oferă răspunsul şi ne spun ce trebuie să nu facem

Sfaturi pentru a avea un somn liniştit: Ce NU trebuie să faci înainte de culcare

Suferi de insomnie? Ține aceste plante în dormitor și vei scăpa de ea

Dacă visezi bebeluși

Visând copii ar putea însemna vulnerabilitatea ta sau dorința de a te simți iubit. De asemenea, ar putea însemna un nou început. A visa un bebeluș ar putea însemna literalmente că vrei să ai un copil.

Când visezi că ești urmărit

A fi urmărit în vis ar putea semnifica faptul că te simți amenințat în viața reală, așa că este important să încerci să identifici cine sau ce te urmărește.

Atunci când visezi moartea

Dacă visezi moartea unui prieten sau moartea unui iubit, ar putea însemna schimbări în acele relații. Nu înseamnă că acea persoană este aproape de moarte. Dacă ai pierdut recent pe cineva, ar putea însemna faptul că subconștientul tău încearcă să accepte evenimentul nefericit.

Atunci când cazi în vis

Căderea în vise înseamnă o teamă de a pierde controlul sau de a renunța la ceva. De asemenea, poate însemna teama de eșec după un mare succes.

Care sunt cele două lucruri pe care femeile le PREFERĂ în locul sexului

Dormi lângă el! Iată de ce somnul tău va fi mai plăcut

Filmul care a SCANDALIZAT Biserica ortodoxă! Reacții dure din partea fanaticilor religioși

Atunci când visezi păr

Dacă visezi că ai o grămadă de păr, ar putea simboliza virilitatea. Dacă visezi tăierea părului, ar putea simboliza scăderea libidoului. Se crede că visul în care apare păr are legături semnificative cu sexualitatea.

A omorî pe cineva

Nu, uciderea cuiva în vis nu te face un criminal în serie. Ea reprezintă dorința ta de a ucide fie o parte a personalității tale, fie reprezintă ostilitatea pe care o ai față de o anumită persoană.

Atunci când visezi că pierzi avionul/trenul

Atunci când visezi că ai pierdut un autobuz, un avion sau orice alt mod important de transport reprezintă frustrarea ta că ai pierdut o mare oportunitate în viață. Se întâmplă adesea când te lupți să iei o decizie.

Foto: Facebook.com

Atunci când visezi bani

Chiar dacă îi vrem cel mai mult în realitate, uite că aceștia se arată în vis. Așa cum este benefic să îi ai, în vis reprezintă încrederea și valoarea de sine. De asemenea, poate indica faptul că succesul este iminent pentru dvs. Dacă visați că pierdeți bani înseamnă că nu aveți stimă de sine și că vă simțiți ca și cum ați suferit multe greutăți în viață.

Fructul care nu trebuie să lipsească de pe masa fumătorilor: Creşte rezistenţa sistemului imunitar

Simptomele care NU trebuie ignorate dacă persistă pe perioade EXTINSE de timp

Semne prin care organismul îți transmite că AI NEVOIE de somn

Nuditatea în vis

Nuditatea este unul dintre cele mai comune vise. De multe ori sugerează faptul că încercați să dezvăluiți adevăratul dvs sine altor persoane. De asemenea, ar putea însemna și faptul că vă simțiți vulnerabili și expuși în fața altor persoane.

Atunci când visezi dinți

Să visezi că îți pierzi dinții reprezintă teama de a fi neatractiv în fața celorlalți și că îți este frică să îmbătrânești. De asemenea, acest vis poate însemna faptul că vă faceți griji pentru ceva ce ați spus și nu ar fi trebuit să o faceți.

Foto: Pinterest.com

A visa faptul că ești captiv

Să visezi faptul că ești prins în mod fizic este un coșmar des întâlnit, care semnifică incapacitatea ta reală de a face alegerea corectă.

Unde se formează senzația de FOAME și cum o putem controla

Ce trebuie să faci când cei mici se joacă pe telefon: Sfaturi pe care nu trebuie să le rateze niciun părinte

Exerciții pe care le poți face și când STAI PE SCAUN

Atunci când visezi apa

Apa reprezintă subconștientul tău. Apă liniștită înseamnă faptul că sunteți împăcat sufletește, în timp ce o apă tulbure scoate la suprafață faptul că sunteți plin de neliniști.

Comentarii: