RELATII

Ce să NU îi spui niciodată celei mai bune PRIETENE

Crezi că onestitatea și sinceritatea sunt cele mai bune premise pentru o relație indestructibilă? Uneori da, dar de multe ori, e mai bine să eviți să spui adevărul. Prin urmare, sunt momente în legăturile pe care le stabilești cu cei din jur când nu ar trebui să îți traduci cu claritate fiecare gând în cuvinte. Nu este vorba de a face apologia minciunii, nici pe departe, ci doar a faptului că un pic de diplomație și de gentilețe nu strică niciodată, pentru că, de cele mai multe ori, cuvintele dure lasă răni adânci.

Iată așadar care sunt cele șapte lucruri pe care nu ar trebui să i le spui niciodată celei mai bune prietene. Chiar dacă relația voastră pare perfectă și bazată pe o încredere totală și mutuală, este recomandat să te abții atunci când unul dintre cele șapte gânduri subliniate mai jos îți trece prin cap!

Nu-mi place de noul tău iubit!

Da, poate că ți se pare cea mai nesuferită persoană de pe Pământ și ești din ce în ce mai convinsă de faptul că nu o merită deloc pe prietena ta, dar chiar crezi că este un lucru pe care vrea să îl audă?

MENIUL pe 7 zile care te ajută să PIERZI într-un mod SĂNĂTOS kilogramele nedorite

Alimentele cu aproape NICIO calorie

Zodiile de care trebuie ”SĂ FUGI”

Imaginează-ți doar cum aceste cuvinte vor pendula dramatic între voi, pentru restul vieții, dacă decide să și-o petreacă alături de el. Chiar îți dorești ca legătura voastră specială să fie compromisă nu de personalitatea lui, ci de intervenția ta?

În afara cazului în care chiar ai o dovadă a faptului că e un om de nimic, abține-te și nu încerca să faci concurență dragostei!

Foto: Pinterest.com

Ți-am spus eu!!

Chiar dacă ai impresia că ești posesoarea adevărului absolut în această lume (ne pare rău, dar probabilitatea de a ocupa această poziție este relativ mică), nu ai niciun motiv să îți afișezi superioritatea în fața prietenei tale, mai ales când aceasta suferă. Da, ai avut dreptate, dar pe ea nu o consolează cu nimic această constatare acum și nici nu o va determina să te asculte cu supunere de acum încolo!

George şi Amal Clooney au devenit părinţi! Cum se numesc GEMENII

Dieta în GASTRITĂ. Alimentele permise și interzise

Lista oficială a APELOR MINERALE NATURALE din România, publicată în Monitorul Oficial

Cred că ai nevoie de botox

Botoxul, amicul viclean al femeii moderne și mature, pare să fie deopotrivă îndrăgit și aprig detestat de suflarea feminină. Nu suntem aici ca să discutăm eficiența sa, ci implicațiile a ceea ce tocmai i-ai spus amicei tale: că arată bătrână și ridată. Cel mai probabil, nu la asta te gândeai, dar este exact mesajul pe care l-a reținut ea.

Din aceeași serie fac parte și „ar trebui să te apuci de sport” sau „nu crezi că ai nevoie de o dietă?”. Nu afirmăm că ar trebui să îi spui mereu prietenei tale că e minunată și că nu trebuie să schimbe nimic la ea, dar ai grijă la ton și la modul cum faci afirmațiile!

Foto: Pinterest.com

Cel mai bine ar fi să faci ca mine

Poate că tu ai succes în toate, iar ea încă se luptă cu complexul de „rățușca cea urâtă”, dar nu este deloc un motiv să te oferi pe tine drept exemplu!

Orice ființă se va simți automat inferioară dacă i se repetă constant, cu puterea argumentelor, că este cazul să își schimbe comportamentul, imitând pe al altcuiva. Nu vrei ca amica ta să fie copia ta fidelă, ci să își găsească propriul drum, așa că e cazul să o ajuți, nu să îi pui piedici.

Ora IDEALĂ pentru activitățile zilnice, în funcție de VÂRSTĂ

Ce poate dezvălui SALIVA despre starea ta de sănătate

Cum arată Shiloh Jolie Pitt, fiica Angelinei Jolie şi a lui Brad Pitt / GALERIE FOTO

Ai făcut-o lată!!..

Din nou, nu faci decât să repeți amicei tale ceea ce știe deja. Oamenii realizează atunci când greșesc, chiar dacă nu dau impresia, și nu au sub nicio formă nevoie ca o persoană apropiată lor să le ilustreze cu detalii propriul eșec.

Prietena ta tânjește după un umăr pe care să plângă și de o voce sinceră, dar empatică, care să evite să pună accentul pe nereușita ei. Decât să îi repeți constant că „a făcut-o de oaie”, mai bine te-ai concentra pe a-i arăta că greșeala ei nu e un capăt de drum!

Foto: Pinterest.com

Poate ar fi mai bine să te concentrezi mai mult pe propria persoană

Iată un sfat de viață extrem de periculos, deoarece își ascunde potențialul malefic sub masca interesului. Nu contrazicem sub nicio formă că ești preocupată de starea amicei tale, dar dacă îi spui „concentrează-te asupra ta” într-un moment dificil al vieții, după ce tocmai s-a despărțit sau e nefericită pentru că nu își găsește iubirea, îi vei accentua impresia că trebuie să lucreze pentru a progresa și că de fapt nu e suficient de bună pentru o relație.

Nu strică niciodată să se preocupe exclusiv de sine, dar poate ar fi mai bine să o îndrumi subtil pe această cale, nu să îi arunci vorbele verde-n față.

Actrița Jane Fonda, MESAJ pentru femeile trecute de prima tinerețe

Te îngrași pe FOND NERVOS? Iată cum poți SCĂPA de STRES

De pe altă PLANETĂ? Mâncărurile care fac furori pe Instagram

Wow, ești slabă!

Prima întrebare care ți se ivește în minte atunci când cineva face o afirmație de acest gen este: „Oare chiar am fost atât de grasă în trecut?”. Din start, deși poate resimți un pic de mândrie, în subconștient, încrederea în sine îi este subminată.

Mai departe, să fim realiste: în societatea actuală, în care predomină acceptarea, toleranța și dragostea de sine, să fii skinny nu mai e de mult un compliment. Dacă vrei să o faci pe amica ta să se simtă mai bine, sunt mii de alte modalități.

Foto: Pinterest.com
Comentarii: