LIFESTYLE

Ce-şi doreau femeile de la un bărbat în 1939 şi ce vor acum?

 

Aşa cum era de aşteptat, nu doar industria, tehnologia sau accesul la diverse produse au evoluat, ci şi dorinţele noastre. De aceea, în funcţie şi de trendurile date, şi dorinţele femeilor au cunoscut o evoluţie. Pornind de la statisticile realizate de+a lungul timpului, priorităţile femeilor au fost analizate de economistul Max Roser care le-a şi ilustrat pe blogul său. Evident că lucrurile stăteau diferit în 1939 faţă de ceea ce se urmăreşte în prezent.

Roser a făcut o analiză a celor mai importante calităţi pe care o femeie le căuta la un bărbat în anul 1939 şi care sunt acestea în 2009.

Rezultatele lui se bazează pe o analiză atentă a unui studiu apărut în publicaţia Journal of Family Issues în anul 2013 şi care prezenta 18 dintre cele mai dorite calităţi enumerate de bărbaţi şi femei, scrie independent.co.uk.

Dacă în ceea ce priveşte anumite tendinţe acestea se menţin constante, surpriza vine în ceea ce privește stima și repectul față de sine.

Astfel, pentru ambele sexe, importanţa atracţiei şi a dragostei a cunoscut o creştere în 2009, faţă de anul 1939.

Poziţii ”pe la SPATE” care îi înnebunesc pe bărbaţi

Te înroşeşti după ce consumi alcool? Iată DE CE!

Zodiile care au cel mai frumos CARACTER

Soțul ideal există? Cum AR TREBUI să fie…

Lucrurile pe care să NU le spui partenerului tău, dacă nu vrei să distrugi relația

Cum se prepară CORECT sparanghelul

Și în ceea ce privește imaginea și statutul propriu, pentru ambele sexe, inteligenţa, educaţia, aspectul fizic plăcut, situaţia financiară bună au ajuns să fie mult mai importante în prezent decât erau în 1939.


Statutul social al partenerului este mai important pentru femei în prezent decât era în 1939. În același timp, femeile dedicate familiei şi care gătesc bine sunt mai apreciate de bărbaţi în prezent decât erau în 1939.

Cum știi că mănânci PREA MULT dulce. Semnele arătate de propriul organism

Telemeaua de SIBIU/ Cum se păstrează şi cum o DEOSEBIM de falsurile de pe piaţă

Te trezești noaptea? Ce probleme de sănătate poate ascunde ORA la care te trezeşti!

În ceea ce privește sexualitatea, pentru ambele sexe, virginitatea nu mai are nicio valoare în prezent, faţă de cum era privită în 1939.

Comentarii: