SANATATE

Durerea de cap și starea de vomă pot anunța boli GRAVE

Foto: Pinterest.com

Durerea de cap și stările de vomă pot semnala boli grave sau pot fi simptome ale unor afecțiuni care apar destul de frecvent la unii oameni.

Gripa este una din bolile comune care poate produce dureri de cap și stări de vomă alături de alte simptome caracteristice.

De asemenea, multe persoane sunt afectate de gripă de obicei în timpul epidemiilor care apar în anotimpul de toamnă și iarnă. Și în acest caz, deseori prima senzație este cea de greață și vomă, apoi se instalează durerea de cap.

Un alt motiv pentru care poți întâmpina acest disconfort este stresul.

CITEȘTE ȘI: Ce trebuie să ştii despre gripă şi răceală: Secretele care nu s-au spus până acum

Stresul mental poate să dea durere de cap, însă dacă acestea sunt însoțite și de o stare de vomă este cazul să te duci să te consulte un medic pentru a afla cu exactitate cauza simptomelor.

Vărsăturile și durerile de cap se produc și datorită intoxicațiilor alimentare sau ale celor cu anumite substanțe toxice, vopsele, medicamente.

CITEȘTE ȘI: Medicamentele care au mai multe EFECTE SECUNDARE decât beneficii. Vezi LISTA NEAGRĂ a acestora

În aceste cazuri stările de greață și vomă sunt intense și de aceea trebuie apelat de urgență la medic pentru a primi ajutor de specialitate. Nu încercați să vă tratați așadar singuri!

Comentarii: