AVERTISMENT

Acest articol conține imagini explicite. Te rugăm să confirmi că ai vârsta legală pentru a accesa articole cu conținut sexual.

Explicit MODA

Greșelile pe care le faci când îți cumperi LENJERIE INTIMĂ

Nu ne putem imagina viața fără lenjerie intimă. A devenit esențial în viața noastră să purtăm aceste piese de îmbrăcăminte. Puțini oameni se gândesc însă la ce pericole se expun atunci când cumpără lenjerie intimă.

Medicii atrag însă atenția asupra lucrurilor pe care le alegem pe sub hainele de zi cu zi, scrie gurl.com.

Femeile, din dorința de a arăta mai atrăgător, apelează de multe ori la niște piese de lenjerie intimă care le fac mai mult rău decât bine. Deoarece materialul este foarte important. Un material ales greșit și o țesătură nepotrivită ne pot afecta în mod serios sănătatea.

CITEȘTE ȘI: Știi ce să NU COMANZI la restaurant? Lista produselor pe care însăși CHELNERII nu le-ar comanda

Așadar, în primul rând, înainte de a cumpăra lenjerie intimă, verifică mereu materialul din care este confecționată. Medicii recomandă bumbacul, deoarece pielea respiră mult mai ușor. Vara, mai ales, acest material ajută corpul să se mențină mai curat, deoarece nu rețin umiditateași căldura. Lenjeria de dantelă poate fi purtată numai atunci când știi că o porți doar pentru câteva ore, în niciun caz o zi întreagă.

Foto: Facebook.com

Ai mereu grijă să alegi lenjerie intimă care să aibă măsura potrivită corpului tău. Nu cumpăra lenjerie intimă prea strâmtă sau mică. În primul rând, circulația îți poate fi afectată. De asemenea, te poți alege și cu iritații sau cu o infecție.

Chiar dacă sunt considerați sexy de către multe femei, chiloții de tip tanga ar trebui purtați numai la anumite tipuri de îmbrăcăminte, Evită să îi porți zi de zi, deoarece medicii nu îi consideră prea igienici. Bacteriile se deplasează mult mai ușor pe acest tip de lenjerie intimă și duc la infecții grave.

CITEȘTE ȘI: În funcție de zona corpului unde îți apar coșuri, iată de ce AFECȚIUNI suferi

Multe persoane aleg să poarte anumite piese de lenjerie intimă ani de zile. Pe lângă faptul că materialul se întinde și își pierde forma, nu este tocmai igienic să porți această lenjerie până se rupe. La câteva luni de zile, fă-ți un obicei din a-ți cumpăra alte sutiene, maiouri sau chiloți.

CITEȘTE ȘI: 3 CONDIMENTE care STIMULEAZĂ DIGESTIA

Foarte mulți oameni greșesc atunci când își spală piesele de lenjerie intimă la mașina de spălat rufe. În acest fel, materialul își pierde elasticitatea și se rupe mai ușor. Cel mai bine este să îți speli lenjeria intimă de mână și să o usuci în aer liber. Cât despre îndepărtarea microbilor, folosește detergenți speciali care se găsesc atât pentru haine colorate, cât și pentru haine albe.

Comentarii: