HOROSCOP

HOROSCOP 4 august 2021

Berbec Nu este momentul ideal pentru a stârni conflicte spontane din cauza unor neînţelegeri cu cei din jur, aşa că este de preferat să le eviţi cu mult tact şi diplomaţie. Vei avea o perioadă profitabilă pe planul financiar şi vei reuşi să-ţi măreşti considerabil veniturile. Încă din prima parte a zilei ești pus într-o situație: să alegi între a-ți face treaba sau a ajuta pe altcineva.

Taur
Vei face o evaluare a vieţii tale profesionale, vei pune în balanţă aspectele pozitive şi pe cele negative şi te vei gândi bine înainte de a lua o decizie importantă. Ai nevoie de linişte în această perioadă, aşa că o evadare undeva în natură este ideală. Azi ești foarte generos. Asta se datorează și faptului că ai primit o sumă de bani și stai relaxat din punctul acesta de vedere.

Gemeni
Te confrunţi azi cu o realitate pe care refuzi să o accepţi de ceva vreme, dar care este din ce în ce mai evidentă şi nu mai poate fi evitată. Cel mai bine este să înfrunţi adevărul şi te vei simţi eliberat de orice povară. Nu te îngrijora prea tare, pentru că familia îţi va fi alături în orice situație.

Rac
Vei avea parte de unele critici de la cei dragi pentru că nu mai petreceți atât de mult timp liber precum o făceați până acum. Acest lucru te va face să analizezi care îţi sunt cu adevărat priorităţile şi să hotărăşti ce contează cu adevărat pentru tine. Nu ezita să experimentezi noutăți, dacă ți se oferă. S-ar putea ca mai târziu să regreți că nu ai acționat.

CITEȘTE ȘI: Zodiile de care bărbații se îndrăgostesc IREMEDIABIL

Care sunt cele mai PESIMISTE zodii. Ferește-te cât poți de mult!

Leu
Vei avea parte de unele vizite absolut neașteptate azi din partea unor rude pe care nu le-ai mai văzut de mult timp. Spre finalul zilei te vei relaxa alături de cei dragi şi veţi depăna amintiri minunate. Chiar dacă urmează o perioadă în care vei fi destul de ocupat, nu renunța la ideile tale inovatoare pe care le păstrezi și la care lucrezi în paralel.

Fecioară
Ai nevoie de o pauză binemeritată după o perioadă extrem de agitată, aşa că acum este momentul ideal pentru vacanţa la care ai visat de mult timp. Te vei relaxa aşa cum îţi doreşti, vei avea timp liber pentru a face exact ce-ţi place şi te vei bucura de viaţă. Primești o invitație într-un loc în care nu ai mai fost și din acest motiv este posibil să te simți puțin tensionat.

Balanță
Chiar dacă este o perioadă în care toate merg bine pe toate planurile, totuși simţi nevoia unor mici schimbări în anumite contexte. Aşa că vei plănui o vacanţă romantică alături de persoana iubită pentru a ieşi puţin din rutină şi vei începe un proiect ambiţios la locul de muncă. Este posibil să fii atras într-o discuție cu teme politice, încearcă mai înainte să înțelegi de ce.

Scorpion
Vei avea parte de o reîntâlnire cu o persoană dragă din trecutul tău pe care nu ai mai văzut-o de multă vreme. Este momentul oportun pentru a afla noutăţile din viaţa acesteia şi a depăna amintiri din vremurile bune. Vei afla unele lucruri care te vor uimi peste măsură. Este o zi tocmai bună pentru a stabili relații cu persoane care te interesează.

CITEȘTE ȘI: Cele mai RĂUTĂCIOASE zodii

Care sunt zodiile care te MINT în faţă

Săgetător
Familia îţi va ocupa tot timpul în această perioadă, în mod special copiii, pentru că este momentul să-şi ia zborul din cuib şi, cu toate că eşti profund îndurerat de acest lucru, este esențial totuşi să le dai cele mai bune sfaturi pentru a începe viaţa pe cont propriu cât mai bine posibil. Te vei obișnui curând cu acest lucru şi te vei bucura de realizările lor.

Capricorn
Apare o tensiune neaşteptată în viaţa de cuplu, care declanșează gelozia partenerului de viaţă şi pe care va trebui să o rezolvi cât mai repede cu putință, pentru a nu se ajunge la conflicte mai mari. Ai parte de provocări şi la locul de muncă, unde apar situaţii neaşteptate, dar toate se vor rezolva până la finalul zilei.

Vărsător
Azi stârnești invidii pentru că ieși în evidență cu anumite lucruri pe care și alții și le-ar fi dorit. Este posibil să se tensioneze spiritele, iar tu vei fi în postura de a lua decizii puțin cam incisive, care vor avea ulterior un impact negativ. Nu lăsa lucrurile să îți scape de sub control, este foarte important, și nu răspunde provocărilor.

Pești
Ai unele nelinişti care nu îţi dau pace în ultima vreme şi din această cauză pari uneori distras şi neatent. Cel mai bine este să clarifici sursa acestora şi să încerci să le rezolvi cât mai repede cu putință. Astfel, vei avea parte de liniştea mult dorită şi te vei bucura momentele minunate alături de cei dragi.

 

 

 

 

 

 

 

 

Comentarii: