LIFESTYLE

La 43 ani, Kate Beckinsale (”Underworld”) a făcut senzaţie pe internet / FOTO

Actriţa s-a pozat în bikini, în timpul vacanţei pe care a petrecut-o la plajă, iar imaginile o arată ca la 20 de ani. Puţine vedete de vârsta ei se pot mândri cu un asemenea corp.

Kate Beckinsale şi fiica sa, Lily, în vârstă de 18 ani, obişnuiesc „să se dueleze” pe Instagram cu postări amuzante. Aşa au făcut şi luni, când ele au publicat pe reţeaua de socializare imagini în care apăreau în costum de baie, la plajă, în vacanţa pe care au petrecut-o recent.

Actriţa britanică în vârstă de 43 de ani a făcut un selfie în care şi-a etalat silueta incredibilă, într-un costum de baie din două piese cu model floral. Deşi are mai mult decât dublul vârstei fiicei sale, Kate arată mai bine ca ea, remarcă Daily Mail.

La rândul ei, Lily, fiica actorului Michael Sheen, apare într-o imagine făcută pe plajă, într-un costum de baie din două piese în culori diferite – sutien roşu şi bikini cu model floral – ţinând palma în dreptul ochilor pentru a se apăra de soarele tropical.

Foto: Instagram.com

Dovedind încă o dată că a moştenit simţul dezvoltat al umorului de la mama sa, tânăra a scris lângă fotografia de vacanţă: „O zi cu adevărat încărcată.”

Dar imaginea cu care Kate Beckinsale a făcut senzaţie pe internet a apărut cu o zi înainte. Vedeta şi-a uimit fanii cu corpul ei incredibil într-o poză parcă desprinsă dintr-o şedinţă foto pentru o reclamă. Ea stă întinsă la soare într-un hamac agăţat deasupra apei limpezi, în bikini albi şi un sutien roşu, cu ochelarii de soare, etalându-şi corpul tonifiat – puţine vedete arată atât de bine într-o poză de vacanţă needitată şi mai ales la această vârstă!

Sexul DUPĂ NAȘTERE: cât timp trebuie să aștepți

CINE a inventat jocul Monopoly. Motivul este SURPRINZĂTOR!

Retenția de apă. Remediile naturale pentru combaterea ei

Kate Beckinsale a devenit celebră datorită filmelor din seria „Underworld” și este considerată una dintre cele mai frumoase femei din lume.

Foto: Instagram.com

În 2016, actriţa britanică a dezvăluit într-un interviu publicat de revista Shape cum se menţine în formă. Ea a spus că nu trece o zi fără să facă exerciții fizice, în special yoga, pe care o consideră cel mai bun antrenament.

Cum scapi de POFTA de alimente nesănătoase

De ce NU trebuie să munceşti peste 55 de ore pe săptămână: La ce riscuri de expui

Alimentele INTERZISE pe timp de caniculă: Ce trebuie să consumi şi ce trebuie să eviţi

„În fiecare dimineață, mă trezesc, îmi iau micul dejun și mă apuc de exerciții. Prefer să le fac dimineața”, a spus ea. Totodată, ea a mărturisit că evită să bea alcool: „Nu consum alcool. Își face efectul foarte repede asupra mea, așa că niciodată nu am băut un pahar plin cu alcool.”

Foto: Instagram.com

Kate Beckinsale şi-a obişnuit admiratorii cu postările ei nonconformiste şi amuzante de pe reţelele de Instagram.

Foto: Instagram.com

Recent, ea a publicat pe Instagram o imagine cu tatăl fiicei sale, Michael Sheen, în care acestuia i se vede foarte puţin posteriorul în timp ce stă aplecat. Kate şi Michael au avut o relaţie de opt ani, dar nu s-au căsătorit.

De ce Steve Jobs NU ÎȘI lăsa copiii să folosească iPad-uri

PERICOLELE statului îndelungat pe scaun

Avantajele și contraindicațiile CUREI HELIOMARINE. Bolile de care marea te vindecă

Ei s-au despărţit când actriţa s-a îndrăgostit de regizorul Len Wiseman, în timpul filmărilor pentru producţia „Underworld”, în 2003.

Foto: Instagram.com

Kate şi Len (44 de ani) s-au căsătorit la Bel-Air, Los Angeles, în data de 9 mai 2004. După 11 ani ei şi-au anunţat despărţirea, Len înaintând cererea de divorţ un an mai târziu, în 2016. El a invocat ca motiv „diferențe ireconciliabile”. Kate și Len nu au copii împreună.

În schimb, Michael Sheen are o relaţie cu actriţa de comedie Sarah Silverman.

Comentarii: