SANATATE

MIEREA nu se strică niciodată. Mituri incredibile despre alimente

Foto; Pinterest.com

De-a lungul timpului, ai auzit foarte multe mituri despre anumite alimente, cum ar fi, de exemplu, să te uiți cu atenție la teremenul de valabilitate al mierii sau să cumperi morcovi baby pentru că ar fi mai buni, diind morcovi mai puțin crescuți . S-ar putea ca dupa ce citeste acest articol unele dintre credintele tale legate de alimente sa se schimbe in totalitate, ne avertizează cei de la buzzfeed.com

Un ardei rosu contine mai multa vitamina C decat o portocala

Cei mai multi dintre oameni cred ca portocalele si alte citrice sunt superalimente cand este vorba despre continutul de vitamina C, insa ardeiul gras rosu contine mai multa vitamina C decat o portocala. Asadar, data viitoare cand esti racit opteaza pentru un ardei gras rosu in loc de citrice.

Doar 1% sau 2% dintre porumbul cules la nivel mondial, este sanatos pentru oameni

In general, se cultiva doua tipuri de porumb: cel dulce – pe care il consumat de oameni mananca oamenii si altul destinat industriei. Primul reprezinta doar 1-2% din productia totala, restul fiind folosit in industrie, ca de exemplu in obtinerea etanolului.

Asta e noua senzaţie a verii 2017: O să te îndrăgosteşti pe loc

Poziţii ”pe la SPATE” care îi înnebunesc pe bărbaţi

Te înroşeşti după ce consumi alcool? Iată DE CE!

Morcovii baby nu cresc mai putin

De fapt sunt morcovi obisnuiti. Asadar, morcovii baby sunt morcovi obisnuiti care au fost recoltati mai devreme pentru a ramane mici.

Foto: Pinterest.com

Pufarinele de culori diferite au, de fapt, acelasi gust

Indiferent de culoare, toate pufarinele au exact acelasi gust: „de fructe”. Asadar, daca in copilarie aveai impresia ca alea rosii erau mai bune… exact asa era: o simpla impresie.

Mierea nu se strica niciodata

Datorita lipsei apei si a peroxidului de hidrogen din miere, aceasta nu se strica niciodata. Iar borcanele cu miere gasite in piramidele egiptene sunt o dovada de netagaduit.

Somnul în timpul zilei, PERICULOS pentru sănătate. Cu o singură excepție!

Trucuri INTELIGENTE pe care să le folosești în bucătărie

Uruguay, prima țară în care se poate fuma MARIJUANA oriunde doriți

Intr-o sticla cu ketchup este posibil sa se gaseasca pana la 30 de oua de musculite de otet

In SUA toate produsele alimentare trebuie sa indeplineasca anumite standarde de calitate si sigurata stabilite de USDA. Cu toate acestea, exista sanse mari sa mananci o multime de insecte. Ketchup-ul poate contine pana la 30 de oua de musculite de otet, in vreme ce in afine pot exista pana la 2 astfel de oua la 100 de fructe.

Smochinele contin viespi digerate

Anumite tipuri de smochine sunt polenizate de femelele viespi care incearca sa-si depuna ouale inauntrul fructului si raman prinse acolo. Ceea ce inseamna ca smochina pe care o mananci, are in ea o viespe, care a murit in timp ce incerca sa-si lase ouale, descompusa in proteina. Insa, nu exista nicio sansa sa gasesti o astfel de insecta intacta.

Foto: Pinterest.com

Locul din România cu ZERO radiaţii şi poluare

GREȘELI comune care îți MĂRESC factura la curent

Oboseală? Cum îți refaci RAPID rezervele de energie

Regula de 5 secunde este falsa

Daca ti-a picat ceva pe jos si a stat acolo doar 5 secunde exista suficient timp pentru a se infesta cu bacterii si microbi. Iar acest lucru a fost demonstrat in laborator.

 

Comentarii: