FRUMUSETE LIFESTYLE

Reintră-ți în formă după Sărbători! Exercițiile recomandate de antrenoarea modelelor Victoria’s Secret

FOTO; www.rd.com
A fi „Înger Victoria’s Secret” nu e tocmai treabă ușoară. Nimic nu este lăsat la voia întâmplării, mai ales siluetele modelelor ce fac parte din acestă prezentare de lenjerie intimă. Cu ajutorul rețelei de socializare Instagram și prin intermediul antrenoarei de fitness Dede Lagree putem afla care este regimul de exerciții fizice la care este supusă Elsa Hosk, unul din Îngerii Victoria’s Secret.
Exercițiile prezentate sunt pentru interiorul și exteriorul coapselor. Se recomandă pauze cât mai scurte între exerciții pentru o eficiență mai mare.

Fandări

how-to-lose-thigh-fat

Stai cu picioarele depărtate la nivelul șoldurilor și cu mâinile pe talie. Fii atentă la postura corpului tău – păstrează pieptul ridicat și spatele drept. Apoi, fă un pas mare înainte cu piciorul stâng și fandează piciorul până când coapsa stângă și glezna dreaptă sunt paralele cu podeaua. Rămâi în această poziție pentru trei secunde, după care îl ridici un pic pentru 30 de secunde. Repetă: Lagree recomandă trei seturi a câte 15 fandări cu fiecare picior, cu mici pauze între ele.

CITEȘTE ȘI: Descoperire de senzaţie a nutriţioniştilor: Secretul incredibil al bananelor

Tensiune arterială MARE? Scădeți-o prin… alimentaţie!

Ghemuiri Sumo

how-to-lose-thigh-fat

Depărtează picioarele, având degetele de la picioare îndreptate ușor în afară. Apoi, apleacă-te ușor până când genunchii tăi sunt deasupra gleznelor. Rămâi așa 30 de secunde, apoi ridică-te. Repetă. Contează să faci acest exercițiu încet și controlat. Lagree recomandă trei seturi a 15 ghemuiri cu pauze scurte între ele.

Fandări laterale

how-to-lose-thigh-fat

Depărtează picioarele, după care plasează piciorul stâng pe ceva care alunecă sau pe un prosop. În timp ce te sprijini cu toată greutatea corpului pe piciorul drept, te lași în jos încet lăsând piciorul stâng să alunece într-o parte. Numără până la trei în timp ce te lași în jos, iar când te ridici îndreptând ușor piciorul numeri din nou până la trei. Repetă acest lucru de trei ori a câte 10 fandări cu fiecare picior. De observat este faptul că greutatea corpului va fi pe piciorul stabil.

CITEȘTE ȘI: Tunsori pentru femei, la modă în 2018

Modele de unghii la modă în 2018 / Stilul FRENCH

Exerciții cu piorul întins

how-to-lose-thigh-fat

Stând în patru labe, plasează mâinile în dreptul umerilor, genunchii în dreptul șoldurilor, cu greutatea corpului plasată în mod egal. Ridică piciorul stâng, îndreaptă-l, păstrând vărful degetelor de la picioare întinse. După care îl ridici și îl cobori încet, de 10 ori. Adu piciorul în poziția inințială, după care faci acest exercițiu cu celălalt picior.

Ridicări de șolduri

how-to-lose-thigh-fat

Întinde-te pe spate cu genunchii îndoiți și tălpile pe podea, ușor despărțite. Îți ridici șoldurile în timp ce te sprijini pe piciorul stâng, iar piciorul drept îl ridici la 45 de grade, având degetele de la picioare îndreptate spre peretele din fața ta. Rămâi așa câteva secunde, după care îndrepâi piciorul la 90 de grade, având șoldurile ridicate. După trei secunde, pui jos piciorul drept și își cobori șoldurile. Fă câte o serie de 10 exerciții pentru fiecare picior.

CITEȘTE ȘI: Cât de indicate sunt, de fapt, exercițiile CU GREUTAȚI /STUDIU

Ridicări de picior

how-to-lose-thigh-fat

Poziția de început: Stai cu picioarele depărtate și cu mâinile pe șolduri. Ridică piciorul drept lateral, fără a mișca șoldurile. Ridică-l și coboară-l fără ca piciorul să atingă podeaua. Mișcările trebuie să fie controlate și făcute încet. Lagree recomandă trei serii a câte 10 exerciții pentru fiecare picior.

Comentarii: