FRUMUSETE

Remediu MINUNE: Cum poţi scăpa de vergeturi într-un timp scurt

Foto: Pinterest.com

Acesta este un remediu minune pentru toate femeile şi nu numai. Cum poţi scăpa de vergeturi într-un timp foarte scurt? Îţi spunem noi.

 

Fiecare femeie vrea să arate cât mai bine și să aibă un corp perfect. Acest lucru se întâmplă pentru că societatea a stabilit deja anumite standarde și toate femeile vor să se ridice la nivelul lor.

 

Nici o femeie nu scapă de vergeturi. Fie că acestea apar după naștere sau din cauza pierderii sau creșterii în greutate într-un timp foarte scurt, vergeturile fa parte din viața fiecărei femei. Ele nu sunt neapărat un defect pentru că arată faptul că ceva s-a schimbat în corpul tău.

De cele mai multe ori, vergeturile apar pe coapse, bust, abdomen sau pe șolduri. Dacă ești și tu una dintre femeile care vor să scape de vergeturi fără a avea intervenții chirurgicale, poți face asta singură acasă.

Remedii:

Uleiul de migdale: uleiul de migdale este extrem de hidratant și ar trebui aplicat pe pielea curată, după baie, în fiecare noapte.

Vitamina E: această vitamină este cea mai bună pentru problemele de piele. Este ideală pentru a preveni îmbătrânirea și ajută mult la circulația sângelui. De asemenea, este extrem de eficientă împotriva vergeturilor.

Tot ce trebuie să faci este să cumperi câteva capsule de vitamina E de la farmacie și să aplici lichidul din interior pe vergeturi. De asemenea, poți folosi și ulei de măsline sau de soia.

Avocado și aloe vera: amestecul dintre acestea două are o mare putere de regenerare a pielii afectate. Efectul va fi unul benefic.

Ingrediente:

  • 1/2 avocado
  • 1 frunză de aloe vera
  • 1 lingură de ulei de măsline

Ingredientele se amestecă într-un blender până când se obține o pastă. Se aplică pe zona cu probleme și se lasă să acționeze pentru 20 de minute. Se îndepărtează cu apă rece.

Amintește-ți: este necesar să-ți hidratezi mereu pielea. O piele hidratată va preveni apariția vergeturilor, iar dacă le ai deja, te va ajuta să le estompezi.

Pastă de morcov: bagă la blender 3 morcovi ca și cum ai face un piure. Aplică pasta pe zona cu vergeturi și lasă-o acolo pentru jumătate de oră, conform RTV. Curăță zona cu apă rece.

Cremă de avocado: este nevoie de un avocado întreg. Pisează miezul, adaugă 3 linguri de ulei de măsline și aplică pasta pe pielea cu probleme. Lasă-l să acționeze pentru 40 de minute, apoi spală-l cu apă rece.

Comentarii: