MOMS

S-a mers prea departe! Cele mai înfiorătoare PEDEPSE simţite de ELEVI pe propria piele

 

De-a lungul timpului, profesorii s-au dovedit extrem de creativi, când vine vorba despre pedepsele aplicate elevilor neascultători. În timp ce unele şcoli păstrează, şi astăzi, regula detenţiei, altele apelează la metode mult mai „sadice”, notează realitatea.net.

De la aşezatul la colţ, pe boabe de mazăre congelată, la mâncatul de pe jos, există elevi pentru care nicio pedeapsă nu pare să dea „roade”…

1. Statul în genunchi pe mazăre congelată

După ce a postat pe o reţea de socializare o fotografie cu genunchii distruşi de boabele îngheţate, o elevă din China a fost exmatriculată!

Foto: Pinterest.com

SPECTACULOS! Cum ARATĂ locuința în care s-a mutat Barack Obama, după ce a părăsit Casa Albă / GALERIE FOTO

KENDAMA, jucăria care face furori în rândul copiilor. BENEFICII și PERICOLE

„Game of Thrones”, predat la Universitatea Harvard

2. Ţinutul de mână în public

Doi elevi din Arizona au intrat în bucluc şi au fost nevoiţi să-şi aleagă pedeapsa: exmatricularea sau ţinutul de mână, în public, 15 minute. Fireşte, au ales cele 15 minute de „celebritate”!

Foto: Pinterest.com

3. Gulerul ruşinii

O profesoară a decis să recurgă la o metodă inedită de pedeapsă: îi punea pe elevii neascultători să stea în clasă cu un guler pentru câini în jurul gâtului. Când a aflat de modul în care-şi pedepsea elevii, directorul a suspendat-o.

Foto: Pinterest.com

NU trebuie să-ți lipsească de la masă! Alimentele cu aproape NICIO calorie

Tratamentul minune pentru Torticolis, boala care chinuie milioane de oameni

REVOLTĂTOR! Adevărul despre ROŞIILE din magazinele româneşti. Cum se ÎNROȘESC în câteva ore

4. Mâncatul de pe jos

Mai mulţi elevi de la o şcoală din New Jersey au fost obligaţi să mănânce de pe jos după ce unul din ei a vărsat apă, în momentul în care a schimbat bidonul. Când au aflat de umilinţa copilului, părinţii acestuia au dat conducerea şcolii în judecată şi au câştigat.

Foto: Pinterest.com

5. Bătaia cu vâsla

După ce a fost prinsă că-i lăsa pe elevii mai slab pregătiţi să copieze după ea la examene, o elevă, deşi premiantă, a fost supusă unei pedepsre uluitoare: a fos lovită cu o vâslă peste coapse.

Foto: Pinterest.com

Vrei să NU te mai muște tânțarii vara aceasta? Ia această VITAMINĂ!

Horoscopul ALTFEL: Află cele mai RELE lucruri despre zodia ta

DOMINĂ-L!! Metode simple prin care să preiei CONTROLUL în dormitor

6. Izolarea în „sicriu”

Într-o şcoală din Washington a fost amenajată o cameră izolată fonic, unde erau închişi elevii indisciplinaţi. Au numit-o „sicriu”. Când a aflat de existenţa acesteia, mama unui elev i-a făcut mai multe fotografii pe care, ulterior, le-a postat pe o reţea de socializare, pentru a atrage atenţia şi altor părinţi.

Foto: Pinterest.com

7. Tunsul fără drept de apel

În ciuda avertismentelor, un elev de 7 ani a continuat să se joace co codiţele împletite. Era în timpul orei, iar asta a făcut-o pe profesoară să ia o foarfecă şi să-l tundă. Cadrul didactic s-a ales cu o amendă de 175 de dolari, iar elevul a fost transferat la altă clasă.

Foto: Pinterest.com

ULUITOR! De ce medicii ne recomandă să dormim dezbrăcați

DE CE Steve Jobs a ales litera ”i”-ul din cuvântul „iPhone”

Mersul pe tocuri: TRUCURI pentru a păși CORECT și ELEGANT!

8. Cu lenjeria intimă-n vine

O şcoală din Japonia a şocat opinia publică după ce s-a aflat că cea mai întâlnită pedeapsă aplicată elevelor era ridicatul în picioare şi datul lenjeriei intime jos.

Foto: Pinterest.com

Comentarii: