FRUMUSETE

Sfaturi importante pentru toate femeile: Ce să faci ca să ai un păr perfect

Foto: Pinterest.com

Sfaturi extrem de importante ale specialiştilor pentru toate femeile. ce trebuie să facă pentru a avea un păr perfect? Îţi dezvăluim noi toate trucurile.

 

Sigur nu doar o dată ai admirat podoaba capilară a femeilor din Africa. Dacă şi părul tău este creţ află care sunt trucurile la care apelează acestea şi bucură-te de un look impecabil în orice anotimp.

 

Nu mai este nici un secret faptul că femeile din Africa au o textură mult mai diferită şi dificilă decât a noastră, motiv pentru care acordă o atenţie deosebită îngrijirii podoabei capilare. Dacă vrei să te bucuri de un aspect mereu fresh indiferent de vreme aplică şi tu trucurile lor, iată-le mai jos descrise!

CITEȘTE ȘI:Combinații alimentare sănătoase și delicioase / POSTUL CRĂCIUNULUI

Evită uscarea excesivă

Pentru a reduce gradul de deteriorare al firului de păr este recomandat ca după baie să îl laşi să se usuce fără să foloseşti aerul cald. Acesta deshidratează firul de păr şi favorizează despicarea sa, lăsând un aspect neîngrijit şi neplăcut la atingere. În timp se va subţia şi va deveni tot mai fragil. Asigură-te că ai mereu la îndemână un produs hidratant pe bază de apă, evitându-le pe cele pe bază de ulei deoarece acestea nu penetrează corespunzător firul de păr. Singurul ulei care face diferenţa şi chiar poate penetra firul de păr este uleiul de cocos.

CITEȘTE ȘI:Studiu alarmant al specialiştilor: Ce riscăm dacă petrecem mult timp în faţa televizorului – e foarte GRAV

Adoptă un stil de viață sănătos

Imaginea ta este doar o consecință a faptelor tale. Astfel că dacă nu te odihnești corespunzător, alimentația ta nu este formată din nutrimenți calitativi care să îți susțină nivelul energetic în funcție de activitățile tale, repercursiunile vor fi vizibile și la nivelul firelor de păr.

CITEȘTE ȘI:Arsuri la stomac? Iată ce TREBUIE să eviți!

Asigură-te că ai parte de proteine de calitate și nu uiți niciodată de hidratare. Nici tratamentele de păr nu ar trebui să fie lipsite de proteine, acestea te ajută să ai un fir mai rezistent și să nu se deterioreze prea ușor.

În primul rând nu ar trebui să îți lipsească din casă oțetul din cidru de mere. Cea mai bună soluție pentru a stăpâni firele rebele și pentru a le oferi elasticitate și strălucire în mod natural.

După ce te-ai spălat clătește părul cu o parte oțet de cidru și două de apă.

Acest remediu este nemaipomenit mai ales dacă ai scalpul gras, ajută la echilibrarea uleiurilor naturale a pielii și combate cu succes mătreața. La final clătește din nou doar cu apă curată și apoi lasă-l să se usuce natural.

Un alt remediu naturist, ouăle sunt eficiente tocmai datorită conținutului mare proteic și astfel te va proteja de căderea excesivă a părului, conform click.ro. Tot ce trebuie să faci este să amesteci un ou cu 3-4 linguri de ulei de măsline și apoi să îl aplici pe toată lungimea firului de păr. Lasă să acționeze 30 de minute și apoi spală-l ca de obicei și clătește-l bine cu apă caldă. Pentru efecte de durată este indicat să apelezi la acest tratament o dată pe săptămână.

Comentarii: