SANATATE

Sfaturi utile ale specialiştilor: Cum îţi poţi prelungi viaţa

Foto: Facebook.com

Primim noi sfaturi utile din partea specialiştilor pentru a ne feri de mai multe probleme, boli, dar şi cum ne putem prelungi viaţa.

Foto: Pinterest.com

Tie cum iti place sa dormi? Pe spate, pe burta, pe dreapta? Daca iti place sa dormi pe partea stanga, este foarte bine. Daca nu, ar fi indicat sa-ti schimbi optiunile. Iată ce beneficii ai dacă dormi pe partea stângă, potrivit dr. John Douillard, specialist in medicina ayurvedica, conform remedydaily.com.

CITEŞTE ŞI: Dressinguri pentru salate cu puține calorii

1 Ajuta coloana si respiratia

Dormitul pe partea stanga iti sustine coloana vertebrala, in timp ce dormitul pe spate pune presiune pe spatele superior si pe coapse, lasand spatele inferior „suspendat”. De asemenea, dormitul pe burta preseaza spatele inferior si gatul. In plus, dormitul pe partea stanga asigura un flux optim de aer catre plamani.

NU trebuie să-ți lipsească de la masă! Alimentele cu aproape NICIO calorie

Tratamentul minune pentru Torticolis, boala care chinuie milioane de oameni

REVOLTĂTOR! Adevărul despre ROŞIILE din magazinele româneşti. Cum se ÎNROȘESC în câteva ore

2. Ajuta digestia

Alimentele sunt procesate mai bine in stomac si intestine daca dormi pe partea stanga. Este chiar indicat ca dupa fiecare masa sa stai intins 10 minute pe partea stanga.

SURPRINZĂTOR! Ce ascund de fapt bărbaţii care poartă barbă / STUDIU

Cum arată fiica lui Steve Jobs. Motivul pentru care tatăl ei NU a vrut să o recunoască

REGIM pentru 4 SĂPTĂMÂNI pentru tratarea DEZECHILIBRULUI HORMONAL

3. Drenarea limfei

Majoritatea componentelor sistemului limfatic este situata pe partea stanga. De aceea, daca dormi in aceasta pozitie, gravitatia isi va face datoria si va stimula drenajul limfatic. Specialistii avertizeaza, insa, ca daca te fortezi sa iti schimbi pozitia de somn poti inrautati lucrurile, pentru ca iti fragmentezi somnul.

 

Comentarii: