MOMS

Cele mai frumoase NUME de copii / Trend 2017

Veti deveni in curand parinti si, printre atatea luccruri care au mai ramas de facut pana la venirea pe lume a ingerasului, nu aveti inca o idee despre prenumele pe care sa il dati?

Este foarte adevarat ca alegerea prenumelui este importanta atunci cand vorbim despre copii. Prenumele este cel care determina personalitatea, care trebuie sa placa in acelasi timp ambilor parinti, dar care sa se si potriveasca cu numele de familie. Nu aveti insa inspiratie?

Cele mai trendy nume pentru anul 2017 s-ar putea sa va vina in ajutor. Se pare ca anul acesta sunt la mare cautare numele cu diftongi si numele care sunt in «a», atat pentru baieti, cat si pentru fete. Uitati deci de cele mai insolite nume, de cele care se scriu sau se pronunta foarte greu. Parintii trebuie sa opteze in anul 2017 pentru nume scurte si dulci.

Sa incepem asadar cu fetitele…

Sofia. Sofia este un nume retro, foarte la moda in 2016 care isi continua ascensiunea si in 2017. Acest nume simbolizeaza regalitatea, eleganta si inteligenta. Se pare ca fetitele cu acest nume vor fi cele mai discrete.

Ema (Emma). Un alt prenune care ramane in top si pentru anul 2017. Acest nume vine de la germanicul Imma dar poate sa fie si diminutivul pentru Emanuelle. In secolul XIX, englezii adorau acest nume, Drept dovada ca si eroina din Harry Potter poarta acest nume. Fetitele cu numele de Emma sunt voluntare si determinate.

Ce se întâmplă dacă aplici gheață pe față în mod repetat

Ce e mai RENTABIL? Să fii proprietar sau chiriaș?

Arunci codiţele de la căpşuni? Greşeşti! Iată DE CE

Iris. Un prenume dulce de floare care din anul 2000 este din ce in ce mai popular. Micutele cu numele de Iris au un caracter afirmat si determinat.

Arya. Oare in acest caz vorbim despre influenta celebrului serial “Game of Thrones?” Cu siguranta! Din ce in ce mai in voga, Arya este un prenume cu origini indiene care inseamna nobila. Micutele cu acest nume sunt tandre, inteligente si gentile ca si eroina din serial.

Mila. De origine slava, se pare ca acest nume este unl foarte apreciat de cate parinti. Fetitele cu acest nume sunt organizate si metodice. Acest nume foarte frumos se pare ca vine de la Milena, adica « cea iubita de popor ».

Jade. Un nume cu o consonanta puternica, care ne duce cu gandul la piatra pretioasa in nuante de verde. Un nume inspirat de natura care aduce un omagiu regnului mineral. Micutele cu acest nume sunt pline de viata, pasionale si reactive.

Boala cronică a bărbatului tânăr. CÂND şi DE CE trebuie să mergi urgent la medic!

CUM se taie UNGHIILE copiilor

Care este adevărul din spatele deceselor celor 25 de copii depistați cu RUJEOLĂ. Explicațiile specialiștilor

In ceea ce-i priveste pe baieti…

Gabriel. In anul 2017 se pare ca numele Gabriel il  detroneaza pe Leo. Un nume cu o puternica conotatie religioasa, potrivit micutilor altruisti si solidari, devotati familiei si gata de sacrificii, un nume care le va influenta cu siguranta comportamentul.

Adam. Se pare ca numele de inspiratie religioasa sunt cele mai trendy in anul 2017. Adam este primul om, stramosul comun recunoscut in iudaism, crestinism si islamism.

Îți place trandafirul pe care l-ai primit? Folosește un CARTOF pentru a-l putea planta direct în ghiveci

Mănânci mult usturoi? Vezi cu ce PROBLEME de sănătate te poți confrunta!

Diferenţa dintre fasolea verde şi cea galbenă. Care este mai sănătoasă

Filip. Copiii cu acest nume vor fi plini de calitati- au cel mai deschis spirit, sunt combativi, sinceri si cei mai puternici.

Paul. Un nume de origine latina care inseamna mic. Un nume foate popular insa, un simbol al umilintei.

Comentarii: