NUTRITIE

Dieta cu PUFULEȚI. Cum să slăbești rapid cu ajutorul lor

Foto: Pinterest.com

Cura de slăbire cu pufuleți s-a dovedit a fi extrem de eficientă. Aceasta te poate ajuta să scapi 7 kilograme în 4 săptămâni. Iată ce trebuie să faci:

Dimineața este obligatoriu să bei o cană de ceai de păpădie, anghiare, mentă sau din frunze de dud ori urzici, dar și ceai negru sau verde.

În fiecare dimineață alege să consumi un alt ceai. Acesta se bea neîndulcit!

Toate aceste ceaiuri sunt depurative, dizolvă grăsimile și vor contribui și ele la recuperarea siluetei tale apoi mănâncă jumătate de pungă de pufuleți. De asemenea, poți lua și o gustare, 100-20 de grame de iaurt și vreo două mâini cu pufuleți.

CITEȘTE ȘI: Dieta cu AVOCADO. Reduce nivelul colesterolului și te ajută să scapi de kilogramele nedorite

La prânz trebuie să consui 100 de grame de legume și 100 de grame. Acestea trebuiesc preparate la aburi, cuptor sau fierbere. Desigur, poți avea și o gustare, un fruct la alegere dintre măr, pară, portocală, grepfrut sau clementină si două mâini de pufuleți.

Foto: Pinterest.com

Seara poți consuma o salată la alegere, dar să nu depășească 200 de grame. Bea o cană de ceai la fel cu cel pe care l-ai băut dimineață și mănâncă o mână de pufuleți.

CITEȘTE ȘI: Diagnosticată cu cancer la sân, Sheryl Crow a descoperit DIETA care ţine această boală la distanţă

Conform realitatea.net, specialiștii indica ca acest regim să nu fie ținut mai mult de patru săptămâni. De asemenea, nu ai voie să consumi cafea în această perioadă sau să optezi pentru alte alimente decât cele indicate în cura de slăbire.

Comentarii: