SANATATE

Monica Pop: Greșelile pe care le facem fără să știm în LUPTA cu cancerul

Foto: apropo.tv

Cancerul este una dintre cele mai teribile boli, dacă nu cea mai gravă și, din nefericire, tot mai multe persoane sunt diagnosticate cu această afecțiune.

Doctorul Monica Pop a vorbit într-o emisiune de televiziune despre cum se ajunge la declanşarea acestei boli teribile.

„Imunitatea scăzută îi caracterizează pe români, în mod special. Factorii care duc la scăderea imunității sunt: depresia, boala secolului, lipsa celor minimum 6 ore de somn și alimentația, adică lipsa proteinelor.

TRUCURI pentru a scăpa de senzația de foame

Cum au o siluetă de invidiat? Vedete care mănâncă ACELAȘI lucru în fiecare zi!

Le consideri naturale și sănătoase? Iată alimentele MODIFICATE GENETIC pe care le consumăm cel mai des

Cauzele cancerului, dezvăluite de Monica Pop

Un medic infecționist spunea că niciodată să nu pleci de acasă fără să mănânci proteine, un ou sau puțină brânză sau iaurt. De asemenea, vaccinul antigripal e foarte eficient.

Eu îl fac de 8 ani și niciodată nu am avut nicio răceală puternică, nici când făceam chimioterapie și aveam imunitatea scăzută”, a declarat medicul.

„Când am aflat diagnosticul, primul lucru la care m-am gândit și a fost o mare prostie, era să nu fac nimic. E o tâmpenie foarte mare, dar omul trece prin tot felul de stări în fața unei asemenea vești. Era o mare greșeală dacă persistam în ideea de a nu face nimic”, a dezvăluit medicul Pop conform antena3.ro.

De ce trebuie să te trezeşti dimineaţa devreme: Motivele pentru care îţi vei schimba viaţa

Apa minerală ar putea fi una dintre cauzele obezității/ STUDIU

>Mănâci sănătos, dar îți este foame în permanență? Ferește-te de acest INGREDIENT!

Apoi, m-am decis să fac tratamentul, deși nu a fost ușor, și nu am lipsit nicio zi de la spital, lucru pe care îi sfătuiesc pe toți oamenii care au această boală. Să își găsească o ocupație, să nu se gândească la boală și să nu vorbească deloc de boală”, a explicat medicul.

Comentarii: