AVERTISMENT

Acest articol conține imagini explicite. Te rugăm să confirmi că ai vârsta legală pentru a accesa articole cu conținut sexual.

Explicit RELATII

Sexul pe caniculă? Iată cum poți trăi momente de NEUITAT

Foto: Pinterest.com

Atunci când este cald și te simți lipicios abia reușești să te miști, cu atât mai mult pare imposibil să devii un acrobat în pat alături de o persoană la fel de călduroasă și lipicioasă.

Conform unui studiu realizat de Trojan Condoms, 35% dintre americani chiar au refuzat o partidă de sex din cauza căldurii, așa cum probabil ați făcut-o și voi de câteva ori. Un cititor al site-ului Date Report povestește cum relația de cuplu a fost afectată de caniculă, aceștia renunțând să se atingă până ce căldura trece.

Din fericire aerul condiționat rezolvă toate aceste probleme, dar ce ne facem atunci când acesta nu există?

Poziţii erotice pentru penetrare adâncă care îți asigură garantat orgasmul

Folosește gheața…exact, folosește gheața!

Cea mai bună variantă ar fi să poți goli frigiderul și să faci sex în el dar cum această variantă este puțin probabilă (nu a spus nimeni imposibilă) ne vom mulțumi cu varianta cea mai apropiată și ne vom juca cu gheață.

Foto: Pinterest.com

Probabil până acum nu ți-ai imaginat un alt loc mai bun pentru un cub de gheață decât în pahar, un cititor Date Report ne spune însă pe unde ar trebui un cub de gheață să se topească:

“Cea mai fină atingere a unui cub de gheață pe stomac, coapsă, mijloc sau sân este suficientă să te răcorească în totalitate. În plus, în timp ce vă răcoriți, vă puteți juca plimbând cubul cu buzele acolo unde vă imaginați pe corpul partenerului sau mergând cu limba pe unde a trecut cubul de gheață. Puțin cam lipicios dar pe cine mai interesează.. sunt 100 de grade afară.

Poziţii erotice pentru penetrare adâncă care îți asigură garantat orgasmul

„Ucigaşul” ascuns în dormitor. Cel mai PERICULOS tip de sex!

Ai un partener LENEȘ? IATĂ care sunt poziţiile care îl vor satisface

Sexul în duș

Dacă aveai nevoie de scuze pentru o partidă de sex în duș acum ai 100 de motive (tot atâtea grade sunt afară!). Sexul în duș rezolvă mai multe probleme, te răcorește și la final te afli deja în duș, astfel împuști doi iepuri dintr-o lovitură și o poți lua de la capăt de câte ori dorești, doar te afli în duș.

Foto: Pinterest.com

De asemenea, după poți avea o bere, poți lectura presa sau chiar să iei o cină romantică în duș. Sfatul nostru este să te muți în duș până cel mai devreme în septembrie…

De ce fac oamenii sex NOAPTEA?

Care sunt cei mai PERICULOȘI iubiți din zodiac

Ce NU știai despre femeile DEPENDENTE de sex

Ai grijă la ce poziții alegi

Din fericire sau din păcate, depinde cum vrei sa privești lucrurile, încă nu s-a inventat poziția prin care poți face sex fără a vă atinge partenerul. Și de această dată un cititor Date Report ne sare în ajutor cu un sfat: ” Încercați pozițiile în care părțile toracice nu se ating”. Cu siguranță aveti deja în minte câteva idei și te așteptăm să le împărtășești și cu noi.

Foto: Pinterest.com

Să nu îți fie teamă să transpiri

Când vei afla de ce, o să îți dorești să curgă râuri de transpirație chiar dacă nu sună tocmai atrăgător să fi ud mai mult decât de plăcere.

“Poate sună ciudat dar prin transpirație se eliberează feromonii sexuali. Lasă-te învăluită de căldură, fă-ți de cap și bucură-te de transpirație. Aceasta conține hormonii care acționează precum parfumul tău natural, și acesta are un efect afrodiziac.”

Respiră, bucură-te de afrodiziacul natural și scaldă-te în el!

6 partide de sex pe care ar trebui să le experimentezi ÎNAINTE DE căsătorie

Care sunt locurile în care femeilor le place să fie atinse și pe care bărbații le neglijează întotdeauna

Care este numărul perfect de parteneri sexuali?

Fă sex în piscină!

Dar doar dacă ai acasă sau într-un loc privat, ștrandul îl recomandăm doar pentru răcorirea fără finalizare.

Dacă te-ai hotărât să faci sex în piscină încă nu te arunca în apă până nu termini de citit acest articol. Din păcate, apa caldă și chimicalele (precum clorul) afectează durabilitatea prezervativului, așa că nu te poți baza pe o protecție eficientă. În plus, o altă problemă este faptul că prezervativul va aluneca mereu. Nu este doar enervant ci și ușor penibil pentru toți cei implicați.

Foto: Pinterest.com

Dacă te afli într-o relație monogamă și ești ok cu faptul că nu vă veți proteja cu prezervativ, vă dorim bălăceală plăcută. Dacă în schimb ești ca o albinuță în timpul verii, din floare în floare, trebuie neapărat să te protejezi așa că poți încerca următoarea idee.

Nutriţioniştii avertizează: aceste alimente îţi taie pofta de sex !

Poziţii erotice care creează dependenţă

Ce efecte are asupra sănătății tale LIPSA sexului

Fă sex în aer liber!

Care din păcate este puțin… ilegal. Dar cum regulile au fost făcute pentru a fi încălcate și noi ne bazăm pe discreția voastră…vă dorim dragoste cu năbădăi.

Foto: Pinterest.com

Aveți grijă să găsiți un loc retras, departe de copii sau oameni. Pentru orice eventualitate trebuie sa fiți pregătiți așa că este de preferat ca ea să poarte o fustă sau o rochie, sau cel puțin o pereche de pantaloni lejeri, fără curea sau cataramă. Trebuie să fiți rapizi și să nu lăsați urme. Sau și mai bine, vă puteți lua un cort care să vă ferească de privirile curioșilor. Aveți grijă, corturile nu sunt izolate fonic.

Distracție plăcută! Vă așteptăm cu propriile idei de a vă face de cap pe caniculă sau să ne spuneți pe care ați ales-o din cele de mai sus 🙂

Comentarii: