FRUMUSETE

Adevărul despre coafura femeilor: Lungimea părului indică personalitatea

Anunţ foarte important pentru doamne şi domnişoare. Lungimea părului vă dă de gol. În funcţie de coafură, domnii îşi pot da seama de personalitatea voastră.

Fie ca il porti pana la ureche sau la umeri, fie ca este lung, mediu sau scurt, parul poate spune multe despre trasaturile care te definesc.

Cum să porți blugii pentru a părea mai SLABĂ

Ți se spune mereu să bei 2 litri de apă pe zi, dar ai idee DE CE?

Par foarte scurt sau bob scurt – Este increzatoare, sociabila si o persoana foarte placuta. Iti faci usor noi prieteni. Iti plac joburile care pun accentul pe inteligenta. Ai control asupra actelor tale, desi uneor actionezi fara sa gandesti, spune girly.ro.

Bob lung sau tunsoare deasupra umerilor – Esti o persoana directa care spune intotdeauna adevarul, chiar daca doare. Reusesti sa iti gasesti echilibrul intre viata personala si cea profesionala. Esti organizata si nu suporti rutina. Nu ai complexe si iti place sa experimentezi lucruri noi.

O NOUĂ modă în rândul tinerelor. Bărbații sunt disperați!

Cafea după beţie? Nici nu te gândi! Cinci metode eficiente pentru a scăpa de mahmureală

Tunsoare pana la nivelul umerilor – Esti fericita cu aspectul tau feminin, elegant si sofisticat. Iti place sa vorbesti si atragi multe persoane in jurul tau. Iti plac provocarile si proiectele noi.

Par lung – Esti atenta, rabdatoare si visatoare. Cauti relatii pe termen lung si lupti pentru visele tale. De obicei, obtii tot ce iti doresti.

Comentarii: