LIFESTYLE

NU te căsători cu bărbatul care are aceste obiceiuri! – avertizează psihologii

Foto: marriage.com

Fiecare căsnicie trebuie să se bazeze pe respect, pe multă iubire și pe alte câteva calități pe care ambii parteneri trebuie să le aibă. Nu te căsători niciodată cu un bărbat care are aceste 10 obiceiuri:

Nu te respectă

Respectul este esențial într-o căsnicie. Acolo unde nu există respect de ambele părți, nu există o căsnicie. Va fi sortită eșecului încă din prima zi. Dacă nu îi pasă ceea ce simți, ceea ce crezi, nu arată vreun interest în legătură cu lucrurile în care tu crezi și ai ceva de spus, atunci nu este bărbatul potrivit pentru tine.

Nu este onest cu tine

Aceasta este una dintre cele mai mari greșeli pe care cineva le face. Minciunile și decepțiile iau imediat locul dragostei. Cum ai putea petrece o viață întreagă cu cineva care te minte și pe care nu te poți baza din această cauză?

CITEȘTE ȘI: Zodiile care NU sunt făcute pentru căsătorie

Își încalcă promisiunile

Dacă face o promisiune, atunci ar trebui să facă orice să se țină de ea. Nu este sfârșitul lumii dacă uită ceva o dată sau de două ori, însă dacă devine un obicei, atunci acel bărbat nu este pentru tine. Dacă tu îți ții mereu promisiunile, nu te mulțumi cu mai puțin. Nu ai putea conta pe el în clipele dificile.

Are o scuză pentru orice

Orice face greșit, parcă pare că are deja scuzele pregătite și se așteaptă să îl ierți. Poți ierta dacă sunt lucruri rezonabile, dar nu se poate aștepta ca mereu să faci acest lucru. Dacă te iubește cu adevărat, își asumă fiecare lucru și evită să facă greșeli.

CITEȘTE ȘI: Îţi trosneşti degetele? Vezi cât de NOCIV este acest obicei!

Te înșală

Aceasta pare să fie printre ultimele lucruri pentru care o femeie ar trebui să stea departe de un bărbat. Însă este o greșeală de neconceput. Pentru că, dacă s-a întâmplat o dată, se va întâmpla încă o dată și nu trebuie să îl ierți doar pentru că ți se pare că s-a schimbat.

Îi pasă mai mult de carieră decât îi pasă de tine

Toți vrem să avem succes în carieră și în viața personală, însă trebuie să găsim un echilibru între cele două. Trebuie să stabiliți reguli și priorități de la început.

CITEȘTE ȘI: NU te baza pe căsătorie pentru a fi fericit! Concluziile alarmante ale specialiștilor

Nu are un orizont extins

Nu ai putea fi fericită cu cineva care are orizontul îngust și nu este deschis unor experiențe noi, nu face nimic să se schimbe și se mulțumește numai cu rutina sa.

Nu încheie cearta

Toate cuplurile se ceartă, din când în când. Este natural și sănătos. Însă dacă el nu se oprește nici când tu te-ai oprit și caută și alte motive de ceartă și vrea să aibă ultimul cuvânt, atunci e clar că nu este pentru tine.

Este imatur

Nu poți construi o căsnicie lângă cineva imatur. Copilăriile trebuie să fie lăsate în urmă, căci nu este loc de așa ceva într-o relație în care pot apărea copii.

Este tot timpul legat de tine

Toți vrem să fim cu persoana iubită, însă avem nevoie și de puțin spațiu personal și timp fără persoana iubită. Dacă este gelos și este nemulțumit de fiecare dată când ieși undeva fără el și este mereu neliniștit de ceea ce faci, atunci ar trebui să te gândești că nu este bărbatul cu care vrei să îți petreci viața.

CITEȘTE ȘI: 6 partide de sex pe care ar trebui să le experimentezi ÎNAINTE DE căsătorie

Nu uita! Nimeni nu are nevoie de cei care nu au nevoie de sine însuși. Iar cel care se acceptă așa cum este trăiește o viata intensă, plină de momente frumoase, în ciuda tuturor problemelor.

De asemenea, dacă la primele trei întâlniri te simți prost în compania unui bărbat, nu mai accepta o a patra întâlnire. La primele întâlniri, bărbatul se prezintă cum poate el mai bine, iar dacă te simți incomod în compania lui, atunci nu vei fi niciodată fericită alături de el.

Comentarii: