NUTRITIE SANATATE

Pericol pentru consumatori: O îngheţată extrem de cunoscută, SCOASĂ de pe piaţă

Foto: Pinterest.com

Alertă printre milioanele de consumatori de îngheţată. O îngheţată extrem de populară este scoasă de pe piaţă chiar de către producătorul acesteia.

 

Autoritatea Naţională Sanitar-Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor a cerut retragerea din magazine a unui sortiment de îngheţată foarte îndrăgit de copii.

 

O parte dintr-un lot de îngheţată pe băţ de tip banană „Pirulo Jungly”, de 45 de ml, produsă de Froneri Ice Cream Serbia, a ajuns pe piaţa din România, însă are etichetă doar în limba greacă.

Cele mai tari modele de unghii pentru vara 2017

Ce faci dacă te înţeapă o albină. Marea GREȘEALĂ pe care trebuie să o eviţi!

Tremuratul mâinilor e semn rău: Poţi avea boli GRAVE

Într-un comunicat publicat de Froneri Ice România se anunţă că s-a decis retragerea de pe piaţă a produsului care nu are etichetă în limba română, aceasta fiind o măsură de precauţie.

DE CE te va înșela, în funcție de zodie

Cum ÎL SCHIMBI în funcție de zodie

„Produsul conţine următorii alergeni: lapte (din reţetă) şi poate conţine ou, gluten, arahide şi varietăţi de nuci. Orice consummator cu alergie la ou, lapte, gluten, arahide şi varietăţi de nuci, care a cumpărat produsul cu numărul de lot specificat şi fără etichetă în limba română, este rugat să nu consume produsul”, se precizează în anunţul transmis de Froneri Ice România, conform cugetliber.ro.

Alimentația nativilor din zodiile de AER. Alimente benefice și alimente PERICULOASE

Alimentația nativilor din zodiile de APĂ. Alimente benefice și alimente PERICULOASE

Alimentația nativilor din zodiile de FOC. Alimente benefice și alimente PERICULOASE

Alimentația nativilor din zodiile de PĂMÂNT. Alimente benefice și alimente PERICULOASE

Reprezentanţii producătorului mai spun că persoanele care au cumpărat deja produsul pot primi contravaloarea produsului, iar pentru aceasta trebuie să păstreze eticheta şi să sune la numărul de telefon 0800863785, apel gratuit din orice reţea de telefonie.

Comentarii: