NUTRITIE

Sfaturi importante ale specialiştilor: Vitaminele pe care nu trebuie să le ocoleşti în anotimpul rece

Sfaturi extrem de importante şi de luat în seamă ale specialiştilor. Acestea sunt vitaminele care nu trebuie să îţi lipsească în anotimpul rece.

 

Organismul are nevoie de un aport semnificativ de minerale și vitamine mai ales în sezonul rece pentru a face față microbilor și frigului.

 

Vitaminele joacă un rol important în menținerea sănătății și vitalității tale, astfel că nu este suficient doar să faci mișcare și să respecți regulile alimentare pentru a te menține în formă.

Modelul oamenilor de succes: Lucruri pe care să le faci în weekend

 Tipuri de personalitate/ Ce CULOARE are personalitatea ta?

Mai ales pe perioada iernii când vremea este destul de capricioasă și temperaturile fluctuante se pot resimți destul de dur asupra sănătății tale.

Consumă cât mai multe citrice

Pe lângă gustul bun al citricelor, acestea vin la pachet cu o cantitate bună de viamina C, benefică mai ales în acastă perioadă pentru a-ți oferi protecție împotriva virusurilor.

Totodată ajută pielea, oasele, dantura să fie puternice, hrănite și stimuleză în același timp și imunitatea.

Alimentele pe care NU este indicat să le mai mănânci DUPĂ 30 de ani

PERICOLELE statului îndelungat pe scaun

CE declanşează pofta de mâncare de la MIEZUL noptii?

Tortilla Española, un altfel de mic dejun

Astfel că este recomandat să consumi cât mai des produse ce conțin vitamina C, și anume ardei gras, legume verzi și cu frunze verzi, kiwi, portocale, lămâi, roșii, broccoli.

Dormi pe spate? Ce lucruri trebuie OBLIGATORIU să le ştii

Carența de vitamina D, frecventă iarna

Lipsa vitaminei D din organism conduce la foarte multe probleme de sănătate, în special cardiace și osoase, conform RTV. O modalitate de a beneficia de vitamina D este să te expui la lumina solară cât de des posibil.

Comentarii: