REVIEW

Exercițiul simplu care te ajută să scapi de grăsimea de pe abdomen în DOAR 2 săptămâni

Foto: Pinterest.com

Multe femei visează să aibă un abdomen plat și ferm. Deci, dacă vă întrebați câte tipuri de exerciții dificile trebuie să faceți ca să obțineți acest lucru, acum puteți să vă relaxați, deoarece avem o veste foarte bună – să obțineți un abdomen plat nu mai este atât de greu. De fapt, am găsit cel mai simplu exercițiu, care topește grăsimea de pe burtă în doar 2 săptămâni.

CITEȘTE ȘI: Cel mai potrivit ANTRENAMENT, în functie de zodia în care te-ai născut

Așadar, pentru un abdomen plat nu mai este nevoie să faceți o mulțime de exerciții dificile. Am găsit cel mai simplu exercițiu pentru a obține un stomac plat și, ceea ce este cel mai bine, experții de fitness spun că este mai eficient decât oricare alt tip de exercițiu de acest fel. Secretul acestui exercițiu este să respirați corect.

În acest exercițiu ușor, respirația activează și întărește mușchii abdominali prin simpla lor contractare, explică Rick Sturla, un antrenor personal la British Health & Performance Centre. Dacă faceți acest exercițiu corect, vă va întări toată partea centrală a corpului și vă va stabiliza coloana vertebrală. Astfel, veți scăpa de durerea de spate și vă veți îmbunătăți postura.

CITEȘTE ȘI: Care este ZIUA NOROCOASĂ a fiecărei zodii

Iată cum trebuie să faceți acest exercițiu:

După ce vă treziți (în mod ideal, pe stomacul gol și în timp ce sunteți încă în pat), este recomandat să vă întindeți pe spate, cu genunchii îndoiți și picioarele pe saltea. Respirați adânc și sugeți burta. Cu cât vă sugeți burta mai mult, cu atât sunt mai puternice contracțiile, iar exercițiul va fi mai eficient.

La început, păstrați abdomenul contractat timp de 15 secunde, iar, pe măsură ce progresați, prelungiți timpul până la 60 de secunde. Inspirați adânc după cum este necesar. Se repetă de 3 până la 5 ori.

Când sunteți pregătită pentru o versiune mai dificilă a acestui exercițiu, executați această mișcare stând pe mâini și genunchi pe scaun sau pe o minge Pilates.

CITEȘTE ȘI: Regulile ”de aur” pentru un abdomen de fier

După un timp, veți fi capabilă să vă mențineți stomacul contractat, în timpul ședințelor sau în timp ce mergeți pe parcursul zilei.

Veți vedea rezultatele în numai 2 săptămâni, dacă faceți acest exercițiu ușor pentru un abdomen plat în fiecare zi. Mâncați sănătos și faceți sesiuni de antrenament regulate.

Comentarii: