LIFESTYLE

Se topește de dorul familiei: CUM ARATĂ Brad Pitt după divorțul de Angelia Jolie

Foto: dailymail.co.uk

Starul în vârstă de 53 de ani a slăbit mult şi pare că a îmbătrânit după despărţirea de Angelina Jolie. El seamănă cu Billy Bob Thornton, fostul soţ al actriţei.

Brad Pitt suferă mult după despărţirea de Angelina Jolie. A slăbit mult, e tras la faţă şi pare mai bătrân cu câţiva ani, ajungând să semene frapant cu fostul soţ al Angelinei, Billy Bob Thornton. Actorul în vârstă de 53 de ani nu-i în apele lui şi asta se vede cu ochiul liber. În ultimele luni, el s-a izolat într-un apartament din Los Angeles, cu inima frântă după separarea de familie.

Starul a fost fotografiat de paparazzi şi părea o umbră a omului considerat până mai ieri unul dintre cei mai sexy bărbaţi din lume. Proaspăt tuns, îmbrăcat cu jeanşi, un tricou alb şi o jachetă neagră cu fermoar, el a venit dimineaţa cu una din motocicletele sale la atelierul de sculptură. Brad purta ochelari de soare şi arăta mai slab la sosirea în atelierul prietenului său, artistul britanic Thomas Houseago, sub îndrumarea căruia lucrează la o sculptură.

Foto: dailymail.co.uk

Actorul s-a implicat în acest proiect artistic pentru a se regăsi pe sine şi pentru a se reclădi după şocul prin care a trecut. „Îşi petrece toate nopţile sculptând şi ascultând muzică emoţionantă. Toată lumea ştie că asta are legătură cu ceea ce a trăit, dar nimeni nu poate să-i spună ceva. E foarte tăcut şi foarte retras”, a spus o sursă citată de Daily Mail.

„Învaţă repede. Arta este o cale de a se concentra pe un singur lucru, pentru a-şi ţine mintea departe de alte gânduri. Preferă să facă asta şi să fie constructiv decât să se ţină de petreceri”, a mai spus persoana respectivă.

Ceaiurile INDICATE pe timp de caniculă

Te trezești vorbind singur? Ce spun specialiștii despre asta

Zbori des cu avionul? Iată ce poţi păţi / VIDEO

Aceasta a mai spus că printre piesele pe care Pitt le ascultă se numără melodii ale cântăreţului indie Bon Iver şi „Just To Satisfy You”, de Waylon Jennings.

Potrivit Daily Mail, actorul a petrecut până la 15 ore pe zi în atelierul lui Houseago, lucrând până în zori şi ascultând muzică tristă care îl inspira. Cu excepţia apariţiei surprinzătoare de la gala premiilor Globul de Aur, pe 8 ianuarie, Pitt nu a mai fost văzut la vreun eveniment. N-a participat la gala premiilor Oscar, deşi a fost unul dintre producătorii filmului „Moonlight”, distins pentru cea mai bună imagine. Conform unor surse din anturajul actorului, citate de cotidianul britanic, el a preferat să lucreze până târziu în atelierul de sculptură şi a urmărit ceremonia la televizor.

Foto: dailymail.co.uk

În schimb, Angelina îşi trăieşte viaţa netulburată, ca şi cum nimic nu s-ar fi întâmplat. Ea s-a întors recent la Los Angeles după o călătorie în Europa împreună cu cei şase copii (Zahara, Shiloh, Vivienne, Knox, Maddox şi Pax). Actriţa a participat la o conferinţă organizată la Londra, unde s-a pronunţat pentru îmbunătăţirea depistării şi pedepsirii crimelor şi violurilor din teatrele de război. La Geneva, ea a lăudat eforturile ONU, onorând memoria lui Sergio Vieira de Mello, trimisul Naţiunilor Unite în Irak, ucis în 2003, într-un atac cu bombă petrecut la Bagdad.

Care este PRIMUL SEMN de Alzheimer la o persoană tânără / STUDIU

Cum poți recunoaşte ochelarii de soare CONTRAFĂCUȚI

Efectele minune ale vaniliei: Medicament pentru mai multe boli

Angelina şi-a dus copiii şi în Cambodgia, la premiera noului ei film, „First They Killed My Father”, o peliculă despre regimul criminal al Khmerilor Roşii.

Foto: dailymail.co.uk

Brad Pitt are tot timpul să sculpteze acum, după ce a terminat filmările pentru „War Machine”, regizat de David Michod. Trailerul acestei producţii Netflix a fost lansat marţi.

Te ajută apa cu gheață să slăbești? ADEVĂR sau MIT

De ce sticlele de BERE au culori DIFERITE

Știi ce este A DOUA adolescență și LA CE VÂRSTĂ se manifestă

Deşi a renunţat la multe din obiceiurile sale nocive, actorul nu s-a lăsat de fumat şi e văzut uneori cu ţigara în mână. Interesul lui pentru artă vine după ce a fost văzut cumpărându-şi nişte haine într-un magazin din Santa Barbara, unde actorul deţine de mai mulţi ani o casă de vacanţă situată pe malul oceanului. Brad părea pierdut şi s-a uitat câteva minute la o pereche de bascheţi, scrie Daily Mail.

După ce a slăbit mult, Brad Pitt seamănă cu fostul soţ al Angelinei Jolie, Billy Bob Thornton
Foto: dailymail.co.uk

În ianuarie, Angelina Jolie şi Brad Pitt au oferit prima declaraţie de comun acord despre divorţ. Cei doi actori au declarat că vor cere unui judecător privat să finalizeze divorţul, pentru a evita dezvăluirile publice care le-ar putea pune în pericol copiii şi familia, relatează Mediafax.

Cinci semne că mănânci PREA MULT zahăr

Cele mai tari modele de unghii pentru vara 2017

Ce faci dacă te înţeapă o albină. Marea GREȘEALĂ pe care trebuie să o eviţi!

„Părţile şi consilierii lor au semnat acorduri pentru a menţine drepturile de confidenţialitate ale copiilor şi familiei lor. Astfel, toate documentele judiciare vor fi confidenţiale şi cuplul va apela la serviciile unui judecător privat, pentru a lua hotărârile legale necesare şi pentru a facilita soluţionarea rapidă a oricăror chestiuni legate de divorţ. Părinţii s-au angajat să acţioneze pe un front comun pentru a facilita recuperarea copiilor după divorţ”, au afirmat Angelina Jolie şi Brad Pitt, într-o declaraţie de comun acord, obţinută de CNN.

Angelina Jolie a acceptat sigilarea documentelor de divorţ şi a celor referitoarea la custodia celor şase copii, la cererea lui Brad Pitt.

Brad Pitt o acuza dur pe Jolie în ultimele acte depuse în instanţă, unde sesiza acţiunea inconştientă a actriţei de a dezvălui detalii intime din viaţa copiilor pe care îi au împreună: „Angelina nu are autocontrol”, declara Brad Pitt, citat de revista People.

Pitt a depus în instanţă pe 21 decembrie un memorandum în care şi-a reînnoit cererea către judecător de a sigila documentele legate de custodie.

Cum încearcă diverse ţări din lume să încurajeze vaccinarea. UNDE se situează România

Cel mai bun tratament împotriva kilogramelor ÎN PLUS: infuzia din aceste plante-minune

Tort de ÎNGHEȚATĂ de ciocolată albă și fructe de pădure

Actorul sublinia argumentele pentru care îşi doreşte ca litigiul în privinţa custodiei copiilor să rămână privat.

În documentele obţinute de revista People, Pitt o acuză dur pe Jolie pentru că le-a compromis imaginea celor şase copii ai cuplului. Jolie „este determinată să ignore orice acord şi standard care să asigure bunăstarea copiilor”, se arată în documentul depus de actorul Brad Pitt.

Pitt afirma că Jolie „a expus copiii în public, a dezvăluit care sunt numele terapeuţilor care se ocupă de ei, dar şi identitatea altor persoane din domeniul medical”.

Actorul preciza că „Angelina nu are un mecanism de autocontrol” pentru a preveni informaţiile private să fie dezvăluite public. Actriţa a depus acte ce conţin informaţii intime în instanţă.

Comentarii: